Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina Dječjom Odjećom

PomPom

Trgovina Dječjom Odjećom Percepcija dijelova i cjeline doprinosi geometriji, koju je lako prepoznati, stavljajući naglasak na proizvode koji se prodaju. Poteškoće je u kreativnom djelu pojačano velikom snopom koji je lomio prostor, već s malim dimenzijama. Mogućnost nagiba stropa uz referentne mjere izloga, greda i stražnje strane trgovine bila je početak izvlačenja u ostatak programa; tiraž, izložba, šalter servisa, komoda i spremište. Neutralna boja dominira prostorom, naglašena jakim bojama koje obilježavaju i organiziraju prostor.

Naziv projekta : PomPom, Ime dizajnera : Albertina Oliveira, Ime klijenta : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Trgovina Dječjom Odjećom

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.