Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konjički Paviljon

Oat Wreath

Konjički Paviljon Konjički paviljon dio je novootvorenog konjičkog centra. Objekt je smješten na kulturnoj baštini i zaštićen kulturnim prostorom povijesne cjeline izložbe. Glavni arhitektonski koncept je isključenje masivnih kapitalnih zidova u korist prozirnih drvenih elemenata čipke. Glavni motiv fasadnog ornamenta je stilizirani ritmički uzorak u obliku pšeničnih ušiju ili zobi. Tanki metalni stupovi gotovo neprimjetno podupiru svjetlosne zrake zalijepljenog drvenog krova, koji se podizao, s završetkom u obliku stilizirane siluete konjske glave.

Privatna Kuća

The Cube

Privatna Kuća Stvaranje kvalitetnog životnog iskustva i redefiniranje imidža stambene zgrade u Kuvajtu uz održavanje klimatskih potreba i potreba privatnosti koje diktira arapska kultura bili su glavni izazovi s kojima se dizajner suočio. Kuća Cube je četverokatna građevina od betona / čelika koja se temelji na sabiranju i oduzimanju unutar kocke stvarajući dinamičan doživljaj između unutarnjih i vanjskih prostora kako biste uživali u prirodnoj svjetlosti i pejzažnom pogledu tijekom cijele godine.

Seoska Kuća

House On Pipes

Seoska Kuća Mreža vitkih čeličnih cijevi postavljenih na postupan način minimizira zgradu građevine, istovremeno pružajući krutost i stabilnost za podizanje životnog prostora iznad ovoga. U skladu s minimalističkim pristupom ikonama, ova seoska kuća dizajnirana je u okviru postojećih stabala da bi smanjila unutarnji dobitak topline. Tome je pomoglo i namjerno posrtanje blokova Fly pepela na pročelju, a rezultirajuća praznina i sjena prirodno hlade zgradu. Podizanje kuće osiguralo je i da je krajolik bio neprekidan i da su pogledi bili neograničeni.

Kuća

Basalt

Kuća Izgrađen za udobnost i eleganciju. Ovaj je dizajn uistinu privlačan i izvanredan iznutra i izvana. Značajke uključuju hrastovo drvo, prozore napravljene da unose puno sunčeve svjetlosti i umirujuće su to za oči. Očaravajuća je ljepotom i tehnikom. Jednom kada ste u ovoj kući, ne možete primijetiti spokoj i osjećaj oaze koji vas preuzima. Povjetarac drveća i okoline sunčevim zracima čini ovu kuću jedinstvenim mjestom za život daleko od užurbanog gradskog života. Kuća Basalt izgrađena je da udovolji i primi različite ljude.

Dizajn Dvorišta I Vrta

Shimao Loong Palace

Dizajn Dvorišta I Vrta Korištenjem prirodne i tečne jezične razumske organizacije krajolika, dvorišta su međusobno povezana u više dimenzija, prožeta međusobno i glatko se pretvaraju. Vješto koristeći vertikalnu strategiju, visinska razlika od 4 metra vratit će se na vrhunac i značajku projekta, stvarajući umjetnički, dnevni, prirodni dvorišni krajolik na više razina.

Obnova Pristaništa

Dongmen Wharf

Obnova Pristaništa Pomor Dongmen je tisućljetni pristanište na rijeci majci Chengdu. Zbog posljednjeg kruga "obnove starog grada", područje je u osnovi srušeno i obnovljeno. Projekt je predstaviti slavnu povijesnu sliku kroz intervenciju umjetnosti i nove tehnologije na gradskom kulturnom mjestu koje je u osnovi nestalo, te aktivirati i ponovo ulagati dugo uspavanu gradsku infrastrukturu u javno gradsko dobro.