Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Uređenja Interijera

Yuli Design Studio

Dizajn Uređenja Interijera Na ulicama uvijek ima previše neurednih natpisnih ploča u okomitim, vodoravnim i bočnim smjerovima koji blokiraju pravi arhitektonski izraz. Ovo traži da razmotrimo kako redefinirati natpisne ploče da bi poboljšali i nadogradili učinke koje donose takvi ukrasni predmeti na otvorenom. Poanta dizajna interijera jest razgraditi prethodni izgled. Uvodi se prirodna rasvjeta. Potkrovlje je izgrađeno od povišenog prostora. Tamo gdje su stepenice bile izmijenjene. Promjena mjesta na kojem su bile stepenice skratila je vrijeme vertikalnih pokreta. To stvara novu mogućnost izvan starih granica.

Frizerski Salon

Taipei Eros

Frizerski Salon Frizerski saloni temelje se na geometriji crne, bijele i sive boje. Geste rezanja kose prevode se u gomilanje kiparskih cjelina. Trokutasti motiv oblikuje funkcionalne kocke i ravnine od stropa do poda pod djelovanjem nakupljanja, rezanja i šivanja. Svjetlosne šipke ugrađene u razvodne crte doprinose brojnim rasvjetnim pojasevima, služeći kao dopunska rasvjeta pri rješavanju stanja spuštenog stropa. Oni se protežu i meandriraju odrazom velikog zrcala, slobodno se okrećući između ravnina i trodimenzionalnosti.

Privatni Vrt

Ryad

Privatni Vrt Izazov se sastojao u modernizaciji stare seoske kuće i pretvara je u carstvo mira i tišine, sveobuhvatno radeći i na arhitektonskom i na krajobraznom području. Pročelje je obnovljeno, građeni su građevinski radovi na pločnicima, izgrađeni su bazen i potporni zidovi, stvarajući nove kovane željezare za lukove, zidove i ograde. Vrtlarstvo, navodnjavanje i rezervoar, kao i munje, namještaj i pribor također su bili sveobuhvatno izostavljeni.

Kafić I Restoran

Roble

Kafić I Restoran Ideja o njegovom dizajnu preuzeta je iz američkih odrezaka i dimnjaka, a kao rezultat istraživačkog tima prve faze, istraživački tim odlučio je koristiti drvo i kožu tamnih boja poput crne i zelene, zajedno sa zlatom i ružom zlato je uzeto s toplom i laganom luksuznom svjetlošću. Karakteristike dizajna su 6 velikih visećih lustera koji se sastoje od 1200 ručno izrađenih anodiziranog čelika. Kao i šankom od 9 metara, prekriven kišobranom od 275 centimetara koji se sastoji od lijepih i različitih boca, bez ikakvih potpora prekriva šank.

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ova definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom orijentirom, predodređenom potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženom u svojoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integriran dizajn krovova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Dizajn Interijera

Gray and Gold

Dizajn Interijera Siva boja smatra se dosadnom. Ali danas je ova boja jedna od traka za glavu u takvim stilovima kao što su potkrovlje, minimalizam i hi-tech. Siva je boja sklonosti privatnosti, malo mira i odmora. On uglavnom poziva one koji rade s ljudima ili su uključeni u kognitivne zahtjeve, kao opću boju interijera. Zidovi, strop, namještaj, zavjese i podovi su sivi. Nijanse i zasićenost sive različite su samo. Zlato su dodali dodatni detalji i dodaci. Naglašen je okvirom za slike.