Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu tvrtke.

Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kavom. Ikoničan izgled govornice inspiriran je tamnim i dosadnim zrnom kave. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodnog svjetla. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri slični su pogledu riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.

Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Riječ je o izložbenom dizajnerskom projektu izložbe za moderan modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama ističe potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj roadhow prikazivao u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve su građevine izložbenih kabina bile tvornički pripremljene i ugrađene u tvornicu. Neki dijelovi mogu se ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.

Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured "Mountain" je glavna tema ovog prodajnog ureda, nadahnutog geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa značajkama i na prijemnim pultima nepravilnog oblika kutovima i uglovima ima puno neobičnih i oštrih kutova, koji demonstriraju pojam planine. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa stropa, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodni osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.

Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kad se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam uveden je u područje prakse koje je do tada uglavnom bilo ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški poljoprivrednici. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i surađivao s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando Loft: Informacije su građevni materijal našeg svemira. Vrlo neobično potkrovlje stvoreno je u lučkoj četvrti Mannheim, u Njemačkoj. Kompletni ajando tim tu će živjeti i raditi počevši od siječnja 2013. Arhitekt Peter Stasek i ured arhitekte loftwerk smješten u Karlsruheu stoje iza koncepta korporativne arhitekture potkrovlja. Inspirirala ga je kvantna fizika Wheelera, arhitektura Josefa M. Hoffmanna i, naravno, informatička stručnost ajandoa: "Informacije čine svijet krugom". Tekst slobodne novinarke Ilone Koglin