Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda sklopiva. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim svrhama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proces proizvodnje razvijen je u suradnji s robotskom tvrtkom za proizvodnju, koja je specijalizirana za savijanje metala sa 6-osnim robotima.

Igračka

Movable wooden animals

Igračka Životinjske raznolikosti kreću se na različite načine, jednostavno, ali zabavno. Apstraktni životinjski oblici apsorbiraju djecu kako bi ih zamislili. U grupi je 5 životinja: svinja, patka, žirafa, puž i dinosaur. Duckina glava pomiče se s desna na lijevo kad ga podignete s stola, čini se da vam kaže "NE"; Giraffeova glava može se kretati odozdo i dolje; Svinjski nos, puževe i Dinosaurove glave pomiču se iznutra prema van kad okrenete repove. Svi pokreti usmeravaju ljude i tjeraju djecu da se igraju na različite načine, poput povlačenja, guranja, okretanja itd.

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti ljetni vjetar? Uvijek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako pohraniti i kako posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Želio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Pustite djecu da se igraju s njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomognete im da razumiju svoje okruženje.

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno višenamjensko rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno je i kao kolijevka kada se dvije Dimdimove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje sastavljena je od drva sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice mogu se montirati jedna uz drugu pomoću dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira dječja kolijevka.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim šalicama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše s izlivom izljeva i raste iz tijela posebno se dobro ulijeva. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine stisnu u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji s srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom s sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Unutrašnji filtar od nehrđajućeg čelika. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šalica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polusatnim ugljenikom tijela i vremenskim prikazom (svjetlosne rupe). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a svjetlosni senzor će pratiti jačinu osvjetljenja.