Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno dizajniran za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnosti koja je povezana s funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sustava ormara. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom, poput umetaka za pribor za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Četiri su glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Svjetiljka

Muse

Svjetiljka Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalnu kvalitetu 'svjetlu' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine "vremena", "materije" i "svjetlosti" u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražavaju ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi su izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog tiska, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i umjeravanje svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Usredotočujući se na brzinu i jednostavnost uporabe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisničko iskustvo i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sustav upravljanja brodom dizajniran je za postavljanje velikih i lakih plovila, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućuju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima uz istovremeno smanjenje opterećenja za operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesiv zaslon smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u morskom moru.

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Kaput je dizajniran kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljanje proizvodnje i maloprodaje bilo je dizajnirati da bude lagan, jak i masivan.