Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Drop

Stolić Za Kavu Ispust koji pažljivo proizvode majstori od drva i mramora; sastoji se od lakiranog tijela na čvrstom drvetu i mramoru. Specifična tekstura mramora razdvaja sve proizvode jedan od drugog. Svemirski dijelovi stolića za kavu pomažu u organizaciji kućne opreme. Još jedno važno svojstvo dizajna je lakoća pokreta koju pružaju skriveni kotači smješteni ispod karoserije. Ovaj dizajn omogućuje stvaranje različitih kombinacija s alternativama mramora i boja.

Radni Stol

Timbiriche

Radni Stol Dizajn izgleda kako odražava kontinuirano promjenjiv život suvremenog čovjeka u polivalentnom i inventivnom prostoru koji s jednom površinom usklađenom odsustvom ili prisutnošću komada drva koji klize, uklanjaju ili postavljaju nude beskonačne mogućnosti organiziranja predmeta u radnom prostoru, osiguravajući trajnost u prilagođenim mjestima koja odgovaraju potrebama svakog trenutka. Dizajneri su inspirirani tradicionalnom timbiriche igrom, pronalazeći suštinu u prilagodbi matrice osobnih pokretnih točaka koja pruža razigran prostor radnom mjestu.

Prilagodljivi Tepih

Jigzaw Stardust

Prilagodljivi Tepih Prostirke su izrađene u obliku romba i šesterokuta, koje se lako postavljaju jedna pored druge s površinom protiv klizanja. Izvrsno za pokrivanje poda, pa čak i za zidove za smanjenje uznemirujućih zvukova. Komadi dolaze u dvije različite vrste. Svjetlo ružičasti komadi su ručno tkani u NZ vuni s izvezenim linijama od banana vlakana. Plavi komadi ispisani su na vuni.

Električna Gitara

Eagle

Električna Gitara Eagle predstavlja novi koncept električne gitare temeljen na laganom, futurističkom i skulpturalnom dizajnu, s novim dizajnerskim jezikom nadahnutim Streamline i Organskim filozofijama dizajna. Oblik i funkcija objedinjeni u cjelini s uravnoteženim omjerima, preplitanim volumenima i elegantnim linijama s osjećajem protoka i brzine. Vjerojatno jedna od najlakših električnih gitara na stvarnom tržištu.

Privjesna Svjetiljka

Space

Privjesna Svjetiljka Dizajnera ovog privjeska nadahnula je eliptična i parabolična orbita asteroida. Jedinstveni oblik svjetiljke definiran je anodiziranim aluminijskim stupovima koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, čime se postiže savršena ravnoteža. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled. Neki kažu da svjetiljka podsjeća na anđela, drugi misle da izgleda kao graciozna ptica.

Set Za Kuhanje U Vatri

Firo

Set Za Kuhanje U Vatri FIRO je višenamjenski i prijenosni set za kuhanje od 5 kg za svaku otvorenu vatru. Pećnica sadrži 4 posude, pričvršćene za prijenos na konstrukciju tračnica s okretnim potporom za održavanje razine hrane. Tako se FIRO lako i sigurno može koristiti poput ladice bez prosipanja hrane, dok pećnica leži na pola puta u vatri. Posude se koriste u svrhu kuhanja i jedenja, a rukuje se alatom za pribor koji obrubljuje sa svake strane posude kako bi ih držao u džepovima za temperaturnu izolaciju dok su vrući. Također uključuje ćebe, koja je ujedno i torba u kojoj se nalazi svu korisnu opremu.