Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hiper Automobil

Shayton Equilibrium

Hiper Automobil Ravnoteža Shaytona predstavlja čisti hedonizam, perverziju na četiri kotača, apstraktni koncept za većinu ljudi i ostvarenje snova malobrojnim sretnicima. Predstavlja krajnji užitak, novu percepciju prelaska s jedne točke na drugu, gdje cilj nije toliko važan kao iskustvo. Shayton je postavljen na otkrivanje ograničenja materijalnih mogućnosti, testiranje novih alternativnih zelenih pogona i materijala koji bi mogli poboljšati performanse uz očuvanje rodovnice hiper-automobila. Faza koja slijedi je pronalaženje investitora i pretvaranje Shaytonove ravnoteže u stvarnost.

Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet

1,6 S.M. OF LIFE

Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet Glavni koncept bio je komentirati činjenicu da se naši životi smanjuju kako bi se uklopili u skučeni prostor našeg ureda. Na kraju sam shvatio da svaka civilizacija može imati vrlo različitu percepciju stvari ovisno o njenom društvenom kontekstu. Na primjer, ovaj bi se stol mogao koristiti za siestu ili za nekoliko sati sna noću u one dane kada se netko bori da ispuni rokove. Projekt je dobio ime po dimenzijama prototipa (2,00 metra i 0,80 metra širine = 1,6 cm) i činjenici da rad nastavlja zauzimati sve više i više prostora u našem životu.

Uređaj Za Biometrijski Pristup Za Otključavanje Vrata

Biometric Facilities Access Camera

Uređaj Za Biometrijski Pristup Za Otključavanje Vrata Biometrijski uređaj ugrađen u zidove ili kioske koji snima šarenicu i cijelo lice, a zatim upućuje na bazu podataka radi utvrđivanja korisničkih privilegija. Omogućuje pristup otključavanjem vrata ili prijavom korisnika. Ugrađene su značajke za povratne informacije korisnika radi jednostavnog samoodređenja. Ledovi nevidljivo osvjetljavaju oko, a pojavljuje se bljeskalica pri slabom svjetlu. Prednja strana ima 2 plastična dijela koji omogućuju dvoslojne boje. Manji dio privlači oko sitnim detaljima. Oblik pojednostavljuje 13 komponenti okrenute prema naprijed u estetskiji proizvod. To je za korporativno, industrijsko i domaće tržište.

Senzibilna Slavina

miscea KITCHEN

Senzibilna Slavina Sustav miscea KITCHEN prvi je svjetski kuhinjski slavin za doziranje bez tekućina s više tekućina. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni i jednostavan za uporabu sustav, eliminira potrebu za zasebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. U sustav se mogu koristiti različite visokokvalitetne i učinkovite sapune, deterdžente i dezinfekciona sredstva. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.

Senzibilna Slavina

miscea LIGHT

Senzibilna Slavina Raspon svjetla miscea LIGHT sa senzorima koji se aktiviraju senzorom imaju integrirani dozator sapuna ugrađen izravno u slavinu za praktičnost i maksimalne higijene ruku. Pomoću brze i pouzdane senzorske tehnologije, raspršava sapun i vodu za higijensko i ergonomsko iskustvo pranja ruku. Ugrađeni raspršivač sapuna aktivira se kada ruka korisnika pređe preko sektora sapuna. Sapun se tada raspršuje samo kad se ruka korisnika stavi ispod ispitne slavine slavine. Voda se može primiti intuitivno držeći ruke ispod izlaza za vodu.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Dizajn izgleda prijateljski s čistim linijama koje se neprimjetno kombiniraju od skenera do zaslona. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike koji prvi put korak po korak prolaze kroz proces imigracije. Jastučić za skeniranje otiska prsta može se odvojiti radi lakšeg održavanja ili brze zamjene. MBAS 1 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući višestruku jezičnu interakciju i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.