Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Igračka

Cubecor

Drvena Igračka Cubecor je jednostavna, ali zamršena igračka koja izaziva dječju moć razmišljanja i kreativnosti te ih upoznaje s bojama i jednostavnim, komplementarnim i funkcionalnim elementima. Pričvršćivanjem malih kockica jedna na drugu, set će biti gotov. U dijelovima se koriste različiti jednostavni spojevi uključujući magnete, čičak trake i igle. Pronalaženje veza i njihovo međusobno povezivanje, dovršava kocku. Također jača njihovo trodimenzionalno razumijevanje uvjeravajući dijete da dovrši jednostavan i poznat volumen.

Abažur

Bellda

Abažur Viseća abažura koja se jednostavno ugrađuje i jednostavno stane na bilo koju žarulju bez potrebe za ikakvim alatom ili električnom stručnošću. Dizajn proizvoda omogućuje korisniku da je jednostavno stavi i skine sa žarulje bez puno truda kako bi stvorio vizualno ugodan izvor rasvjete u proračunu ili privremenom smještaju. Budući da je funkcionalnost ovog proizvoda ugrađena u njegov oblik, cijena proizvodnje je slična onoj za običnu plastičnu saksiju. Mogućnost personalizacije prema ukusu korisnika slikanjem ili dodavanjem bilo kakvih ukrasnih elemenata stvara jedinstven karakter.

Jahta

Atlantico

Jahta Atlantico duga 77 metara je jahta za razonodu s prostranim vanjskim prostorima i širokim unutarnjim prostorima, što gostima omogućuje uživanje u pogledu na more i kontakt s njim. Cilj dizajna bio je stvoriti modernu jahtu bezvremenske elegancije. Poseban fokus bio je na proporcijama kako bi profil bio nizak. Jahta ima šest paluba sa sadržajima i uslugama kao što su heliodrom, tender garaže s gliserom i jetski. Šest apartmanskih kabina prima dvanaest gostiju, a vlasnik ima palubu s vanjskim salonom i jacuzzijem. Postoji vanjski i unutarnji bazen od 7 metara. Jahta ima hibridni pogon.

Igračka

Werkelkueche

Igračka Werkelkueche je rodno otvorena radna stanica koja omogućuje djeci da urone u svijet slobodne igre. Kombinira formalne i estetske značajke dječjih kuhinja i radnih stolova. Stoga Werkelkueche nude različite mogućnosti igranja. Zakrivljena radna ploča od šperploče može se koristiti kao sudoper, radionica ili skijaška staza. Bočni odjeljci mogu pružiti prostor za pohranu i skrivanje ili peći hrskave rolice. Uz pomoć šarenih i izmjenjivih alata djeca mogu realizirati svoje ideje i na igriv način oponašati svijet odraslih.

Rasvjetni Predmeti

Collection Crypto

Rasvjetni Predmeti Crypto je modularna kolekcija rasvjete jer se može širiti okomito i vodoravno, ovisno o tome kako su raspoređeni pojedinačni stakleni elementi koji čine svaku strukturu. Ideja koja je inspirirala dizajn potječe iz prirode, posebno podsjećajući na ledene stalaktite. Posebnost Crypto predmeta je u njihovom živopisnom puhanom staklu koje omogućuje da se svjetlost širi u mnogim smjerovima na vrlo mekan način. Proizvodnja se odvija potpuno ručno izrađenim procesom i krajnji korisnik je taj koji odlučuje kako će konačna instalacija biti sastavljena, svaki put na drugačiji način.

Kuhinjski Dodaci

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Dodaci Korištenje različitih stilova kuhinjskih instrumenata stvara neuredno okruženje za kuhanje osim vizualne smetnje. Stavljajući to ukratko, pokušao sam napraviti objedinjeni set ovih popularnih kuhinjskih dodataka koji se obično koriste u svim kućama. Ovaj dizajn je u potpunosti inspiriran kreativnošću. "Ujedinjeni oblik" i "Ugodan izgled" dvije su njegove karakteristike. Osim toga, tržište će ga dočekati zbog svog inovativnog izgleda. Ovo će biti prilika za proizvođača i kupca da se u jednom paketu kupi 6 posuđa.