Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Televizija Pod Vodstvom

XX265

Televizija Pod Vodstvom Plastični dizajn ormara razlikuje se od konvencionalnih modela s ukupnom teksturom i sjajnom površinom lijevo ispod zaslona za logotip i vizualnu iluziju. Ovisno o BMS metodi izrade, model je vrlo isplativ dok istovremeno ima smisla za dizajn. Dizajn stalka za stol ima kontinuirani oblik koji struji od leđa do publike kroz kromiranu traku s efektima. Dakle, i dizajn ormara i dizajn postolja međusobno se nadopunjuju.

Naziv projekta : XX265, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

XX265 Televizija Pod Vodstvom

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.