Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspiriran travertinskom terasom u prirodi, Wavy je čajni set koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Sklonivši šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka spokoja.

Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči ističe se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i kutova.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti kako bi se uštedio prostor, fleksibilno kombinirao i zatvorio višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu u našem svakodnevnom životu.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebnu ručku privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda presudno je da bude jedinstvena za kuhinje. Digitalni mikser za umivaonike koji se spušta dolje pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi mogućnosti dviju različitih funkcija protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno doba doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudno je jedinstveno u vlažnim prostorima. Gumbi za dodir na zaslonu tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. "Eco Mind" slavine pružaju korisniku maksimalnu učinkovitost u uštedi. Ova značajka posebno pridonosi vrijednosti budućim generacijama

Ulična Klupa

Ola

Ulična Klupa Ova klupa, dizajnirana slijedeći strategije ekološkog dizajna, podiže ulični namještaj na novu razinu. Jednako kao kod kuće u gradskom ili prirodnom okruženju, fluidne linije stvaraju različite mogućnosti sjedenja unutar jedne klupe. Korišteni materijali su reciklirani aluminij za podlogu i čelik za sjedalo odabran zbog svojih svojstava koja se mogu reciklirati i izdržljiva; ima svijetlu i otpornu završnu obradu s praškom idealnom za vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Dizajnirali su ih u Mexico Cityju Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.