Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran I Velika Vrtna Baklja

NI

Suncobran I Velika Vrtna Baklja Potpuno novi NI Parasol redefinira rasvjetu na način da ona može biti više od svjetlosnog predmeta. Inovativno kombinirajući suncobran i vrtnu baklju, NI izgleda pametno stojeći do ležaljki na bazenu ili drugih vanjskih prostora, od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućuje korisniku da se lako prilagodi željenoj razini osvjetljenja 3-kanalnog sustava rasvjete. NI također donosi niskonaponski 12V LED pokretač koji stvara vrlo malo topline, pružajući energetski učinkovito napajanje za sustav s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Rasvjetna Tijela

Yazz

Rasvjetna Tijela Yazz je zabavno rasvjetno tijelo napravljeno od zavojljivih polugolih žica koje omogućuju korisniku da se savije u bilo koji oblik ili oblik koji odgovara njihovom raspoloženju. Također dolazi s priloženim priključkom što olakšava kombiniranje više jedinica. Yazz je i estetski privlačan, razumljiv i ekonomičan. Koncept je proizašao iz ideje minimiziranja rasvjete do njenih najosnovnijih osnova kao krajnjeg izraza ljepote bez gubitka estetske utjecajne rasvjete, jer je industrijski minimalizam umjetnost sama po sebi.

Stolica

Kagome

Stolica Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „kagome stolicu“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, nadahnutih jedinstvenim izvorima poput tradicionalnog japanskog zanata i uzoraka. Kagome stolica izrađena je od 18 pravokutnih trokuta koji se međusobno podupiru, a kada se gleda odozgo, tvori tradicionalni japanski zanatski uzorak kagome moyou.

Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc

BENT

Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc Dizajniran po principu masovne prilagodbe, ispunjava potrebe korisnika na bolji način u okviru ograničenja masovne proizvodnje. Glavni izazov u ovom projektu bio je izraditi dizajn koji bi u okviru ograničenja masovne proizvodnje ispunio različite potrebe četiri korisničke skupine. Tri glavne stavke prilagođavanja definirane su i koriste se za razlikovanje proizvoda za ove korisničke skupine: 1. dijeljenje zaslona2 . prilagodba visine zaslona3. kombinacija tipkovnica-kalkulator. Prilagođeni sekundarni modul zaslona priložen je kao rješenje, a jedinstvena prilagodljiva kombinacija tipkovnice i kalkulatora je prop

Svjetiljka

Hitotaba

Svjetiljka Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući "hitotaba svjetiljku", stvoren je linijama koje umanjuju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, nadahnutih jedinstvenim izvorima poput tradicionalnog japanskog zanata i uzoraka. Hitotaba svjetiljka nadahnuta je slikovitim pogledom na japansko selo gdje su snopovi rižine slame obješeni dolje kako bi se nakon žetve osušili.

Kazališna Stolica

Thea

Kazališna Stolica MENUT je dizajnerski studio usredotočen na dizajn djece, s jasnim ciljem da se most premosti s onim za odrasle. Naša filozofija je ponuditi inovativnu viziju životnog stila suvremene obitelji. Predstavljamo THEA, kazališnu stolicu. Sjednite i slikajte se; stvorite svoju priču; i nazovite svoje prijatelje! THEA žarište je straga, koje se može koristiti kao pozornica. U donjem dijelu nalazi se ladica koja, kad se jednom otvori, skriva naslon stolice i omogućava malo privatnosti 'lutkaru'. Djeca će u ladici pronaći lutke s prstima kako bi zajedno s prijateljima prikazivale predstave.