Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka Za Dolje Svjetlo

Sky

Svjetiljka Za Dolje Svjetlo Lagani okov koji izgleda kao da pluta. Tanki i lagani disk postavljen je nekoliko centimetara ispod stropa. Ovo je dizajn koji je Sky postigao. Nebo stvara vizualni efekt zbog kojeg se čini da je osvjetljenje suspendirano na 5 cm od stropa, što ovom svjetlu daje osobni i drugačiji stil. Zbog svojih visokih performansi, Sky je pogodan za osvjetljenje s visokih stropova. Međutim, njegov čist i čist dizajn omogućuje mu da se smatra odličnom opcijom osvjetljenja bilo koje vrste interijera koji žele prenijeti minimalni dodir. Napokon, dizajn i izvedba, zajedno.

Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED reflektor, koji je dizajnirao Ruben Saldana, s vrlo visokim fluksom (do 4.700Lm), potrošnjom od samo 27W do 38W (ovisno o modelu) i dizajnom s optimalnim termičkim upravljanjem koji koristi samo pasivno rasipanje. Zbog toga se Thor ističe kao jedinstveni proizvod na tržištu. Thor unutar svoje klase ima kompaktne dimenzije jer je vozač integriran u svjetlosni krak. Stabilnost njegovog središta mase omogućava nam da ugradimo onoliko Thora koliko želimo bez izazivanja nagiba staze. Thor je LED reflektora idealna za okruženja s jakim potrebama svjetlosnog toka.

Zdjela S Maslinama

Oli

Zdjela S Maslinama OLI, vizualno minimalistički objekt, zamišljen je na temelju njegove funkcije, ideje o skrivanju jama koja proizlazi iz specifične potrebe. Uslijedila su promatranja raznih situacija, ružnoća jama i potreba da se uljepša ljepota masline. Kao dvostrano pakiranje, Oli je stvoren tako da bi ga jednom otvaranje naglasilo faktor iznenađenja. Dizajner je bio inspiriran oblikom masline i njegovom jednostavnošću. Izbor porculana odnosi se na vrijednost samog materijala i njegovu upotrebljivost.

Višenamjenski Stol

Portable Lap Desk Installation No.1

Višenamjenski Stol Ova instalacija br.1 za prijenosni stol dizajnirana je tako da korisnicima omogući radni prostor koji je fleksibilan, svestran, fokusiran i uredan. Stol se sastoji od izuzetno povoljnog uštede prostora na zidu i može se pohraniti ravno uza zid. Stol izrađen od bambusa moguće je ukloniti sa zidnog nosača što korisniku omogućava korištenje kao stol za stol na raznim mjestima kod kuće. Stol se također sastoji od utora preko vrha, koji se može koristiti kao stalak za telefon ili tablet za poboljšanje korisničkog iskustva proizvoda.

Čaše Za Vodu I Alkoholno Piće

Primeval Expressions

Čaše Za Vodu I Alkoholno Piće Kristalne čaše u obliku jaja s nagnutim rezom. Jednostavan kap staklaste tekućine, prirodna leća, zarobljen u živopisnim kristalnim čašama koje radosno ljuljaju po svojoj zaobljenosti, održavajući svoju stabilnost zamišljenim rasporedom materijala. Njihovo ljuljanje stvara opuštenu i zabavnu atmosferu. Naočale se diskretno uklapaju u dlan kad se drže. U simbiozi sa meko dizajniranim, ručno izrađenim podmetačima od oraha ili ksilita - drevnog drveta. Nadopunjeno je ladicama oraha u obliku elipse za tri ili deset čaša i ladicom za hranu s prstima. Posude su okretne zbog glatkog eliptičnog oblika.

Stolica

Tulpi-seat

Stolica Tulpi-design je nizozemski dizajnerski studio s osjećajem za elegantan, originalan i razigran dizajn za unutarnja i vanjska okruženja, s glavnim naglaskom na javni dizajn. Marco Manders postigao je međunarodno priznanje svojim sjedištem u Tulpiju. Tulpi sjedalo koje privlači pažnju, dodati će boju bilo kojem okruženju. To je idealna kombinacija dizajna, ergonomije i trajnosti uz ogroman faktor zabave! Tulpi sjedalo se automatski preklopi kad se putnik ustane, što jamči čisto i suho sjedalo za sljedećeg korisnika! S rotacijom za 360 stupnjeva sjedalo Tulpi omogućava vam odabir vlastitog pogleda!