Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Televizija Pod Vodstvom

XX240 BMS SNB LED TV

Televizija Pod Vodstvom XX240 LED TV serije uključuju 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" od najprihvatljivijih srednjih dimenzija do televizora velikih dimenzija najvećeg segmenta, s istom dizajnerskom idejom koja nudi nekoliko opcija. Dizajn zaslona također pripada proizvodnoj tvrtki i sastavljen je BMS metodologijom. Zaslonski metal obojen je visokokvalitetnom bojom jer dizajn ostavlja površinu bez okvira otvorenom i uokviruje je samo debljinom stijenke stražnjeg poklopca. Čini se da je TV pokriven samo tankim okvirom i osvijetljenim područjem logotipa ispod.

Led Tv

XX250

Led Tv TV serija Vestelless bez ruba pozicionirana je u vrlo naprednom segmentu potrošačke elektronike. Aluminijski okvir drži zaslon kao gotovo nevidljivi tanki okvir. Sjajni okvir s tankim okvirom daje proizvodu ekskluzivnu sliku na zasićenom tržištu. Zaslon se drastično razlikuje od normalnih LED televizora s holističkom sjajnom površinom zaslona umetnutom u tanki metalni okvir. Sjajni aluminijski dio ispod zaslona stvara točku privlačnosti dok razdvaja televizor od stalka stola.

Televizija Pod Vodstvom

XX265

Televizija Pod Vodstvom Plastični dizajn ormara razlikuje se od konvencionalnih modela s ukupnom teksturom i sjajnom površinom lijevo ispod zaslona za logotip i vizualnu iluziju. Ovisno o BMS metodi izrade, model je vrlo isplativ dok istovremeno ima smisla za dizajn. Dizajn stalka za stol ima kontinuirani oblik koji struji od leđa do publike kroz kromiranu traku s efektima. Dakle, i dizajn ormara i dizajn postolja međusobno se nadopunjuju.

Javni Urbani Umjetnički Namještaj

Eye of Ra'

Javni Urbani Umjetnički Namještaj Cilj ovog dizajna je spojiti drevnu egipatsku povijest sa futurističkom fluidnom metodologijom dizajna. To je doslovni prijevod egipatskog najslavnijeg religioznog alata u fluidni oblik uličnog namještaja koji pozajmljuje karakteristike tečnog stila u kojem se ne zagovaraju neki posebni oblici ili dizajn. Oko predstavlja muško i žensko u usporedbi s Bogom Ra. Ulični namještaj stoga je predstavljen u čvrstom dizajnu koji simbolizira muževnost i snagu, dok njegov krivudav izgled prikazuje ženstvenost i gracioznost.

Uređaj Za Digitalno Video Prijenos

Avoi Set Top Box

Uređaj Za Digitalno Video Prijenos Avoi je jedan od najnovijih pametnih televizora Vestel koji pruža uglavnom tehnologiju digitalnog emitiranja za TV korisnike. Avoijev najvažniji lik je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Uz Avoi, osim gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti, možete slušati glazbu, gledati filmove i gledati fotografije i slike na TV ekranu, a istovremeno upravljati tim datotekama putem UI izbornika. Operacijski sustav Avoi je Android V4.2 Jel

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje

V TV - 46120

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje Inspiriran je reflektirajućim površinama visokog sjaja i zrcalnim efektima. Prednji i zadnji stražnji poklopac izrađen je od plastične tehnologije brizganja. Srednji dio izrađen je od lijevanog lima. Potporno postolje je posebno dizajnirano od stakla obojenog sa stražnje strane i prozirnim vratom s kromiranim detaljima prstena. Razina sjaja koja se koristi na površinama postignuta je posebnim postupcima bojenja.