Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ormar

Arca

Ormar Arca je monolit zarobljen u mreži, sanduk koji pluta uzduž zajedno sa svojim sadržajem. Lakirani mdf spremnik, zatvoren u idealnu mrežu izrađenu od masivnog hrasta, opremljen je s tri ukupne ladice za ekstrakciju koje se mogu organizirati prema različitim potrebama. Čvrsta čvrsta mreža od hrastovine oblikovana je za prihvat staklenih ploča s termoformiranom konstrukcijom kako bi se dobio organski oblik koji simulira zrcalo vode. Čitav ormar počiva na prozirnom metakrilatnom nosaču kako bi se naglasio idealni plutajući.

Kontejner

Goccia

Kontejner Goccia je spremnik koji dom ukrašava mekim oblicima i toplim bijelim svjetlima. To je moderno domaće ognjište, mjesto susreta za veseli čas s prijateljima u vrtu ili stolom za kavu da bi u dnevnoj sobi pročitali knjigu. To je skup keramičkih posuda pogodnih da sadrže toplu zimsku deku, kao i sezonsko voće ili bocu svježeg ljetnog pića uronjenu u led. Spremnici vise s stropa konopcem i mogu se postaviti na željenu visinu. Dostupne su u 3 veličine, od kojih se najveći može upotpuniti čvrstim hrastovim vrhom.

Stol

Chiglia

Stol Chiglia je skulpturalni stol čiji se oblici podsjećaju na oblik čamca, ali ujedno predstavljaju srce cijelog projekta. Koncept je proučavan zahvaljujući modularnom razvoju počevši od ovdje predloženog osnovnog modela. Linearnost snopa golubice u kombinaciji s mogućnošću kralježaka da slobodno klize duž njega, jamči stabilnost stola, omogućava mu da se razvija u duljini. Ove značajke olakšavaju prilagodbu odredišnom okruženju. Bit će dovoljno povećati broj kralježaka i duljinu grede da biste dobili željene dimenzije.

Sat

Reverse

Sat Dok vrijeme prolazi, satovi su ostali isti. Reverse nije običan sat, to je preokret, minimalistički dizajn sata s suptilnim promjenama, što ga čini jedinstvenim. Ruka okrenuta prema unutra okreće se unutar vanjskog prstena kako bi označila čas. Mala ruka okrenuta prema van stoji sama i okreće se kako bi naznačila minute. Reversa je stvorena uklanjanjem svih elemenata sata osim njegove cilindrične baze, odakle je mašta preuzela maha. Ovaj dizajn sata želi podsjetiti vas na vrijeme.

Blagovaonski Stol

Ska V29

Blagovaonski Stol Stol od prirodnog drveta od ariša izrađen je s numeričkim upravljačkim strojevima, a ručno dovršen, posebnost je oblika koji podsjeća na položaj drveća, srušenih olujom Vaia koja je pogodila Dolomite i predstavljene samim drvenim sjekirama od ariša. Ručno polirana površina čini površinu neprozirnom i glatkom na dodir te poboljšava njene vene i oblike. Podnožje, izrađeno od praškastog čelika, predstavlja borovu šumu prije nego što oluja prođe.