Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Angle

Umivaonik U svijetu postoji puno umivaonika izvrsnog dizajna. Ali mi nudimo da na ovu stvar gledamo iz novog ugla. Želimo pružiti priliku uživati u procesu korištenja sudopera i sakriti toliko potrebne, ali ne-estetske detalje kao rupu za odvod. "Ugao" je lakonski dizajn, u kojem su osmišljeni svi detalji za ugodnu uporabu i sustav čišćenja. Tijekom korištenja ne opažate otvor za odvod, sve izgleda kao da voda jednostavno nestaje. Ovaj učinak, povezan s optičkom iluzijom, postiže se posebnim položajem površina sudopera.

Prijenosni Zvučnik

Ballo

Prijenosni Zvučnik Švicarski dizajnerski studio BERNHARD | BURKARD je dizajnirao jedinstven zvučnik za OYO. Oblik zvučnika savršena je sfera bez stvarnog stalka. BALLO zvučnik polaže, kotrlja se ili visi za glazbeno iskustvo od 360 stupnjeva. Dizajn slijedi principe minimalističkog dizajna. Šareni pojas spaja dvije hemisfere. Štiti zvučnik i povećava tonove basa kad leži na površini. Zvučnik se isporučuje s ugrađenom punjivom litij baterijom i kompatibilan je s većinom audio uređaja. 3,5 mm priključak običan je utikač za slušalice. BALLO zvučnik dostupan je u deset različitih boja.

Pojedinačni Kućni Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Pojedinačni Kućni Termostat Termostat za pametni telefon predstavlja minimalistički, elegantan dizajn, u skladu s tradicionalnim dizajnom termostata. Prozirna kocka u trenu prelazi iz bijele u boju. Sve što morate učiniti je nanijeti jedan od 5 izmjenjivih filmova u boji na stražnjoj strani uređaja. Meka i lagana, boja donosi osjetljiv dodir originalnosti. Fizičke interakcije svode se na minimum. Jednostavan dodir omogućuje promjenu temperature dok su sve druge kontrole izrađene iz korisnikovog pametnog telefona. Zaslon E-tinta odabran zbog svoje neusporedive kvalitete i minimalne potrošnje energije.

Svjetiljka

Schon

Svjetiljka Izvori svjetla ove jedinstvene svjetiljke nalaze se u središtu ukupnog oblika, tako da ona osvjetljava mekan i ujednačen izvor svjetla. Svjetlosne površine su odvojive od glavnog tijela, pa jednostavni oblik karoserije s nižim dijelovima i štedi energiju zbog male potrošnje električne energije daje dodatnu karakteristiku. Također dodirljivo tijelo za uključivanje ili isključivanje svjetla je još jedna moderna značajka ovog jedinstvenog svjetla. Izražajnost dovodi do razlika u osvjetljenju i osmišljeno je osvjetljenje svjetiljke. Najviše svjetla od svjetiljki, tako da gledatelj ne bi iskoristio svjetlost, će se omamiti. Lijepo je živjeti.

Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objekt je piggy bank. Jedinstven izgled u obliku karaktera kombinira skupi, prestižni nakit odlikuje se simpatičnim i ljubaznim i stalnom prisutnošću članova obitelji, a prikupljanje sredstava vrlo je funkcionalna svojstva. No, najistaknutija karakteristika DeePee - koja se uz standardne funkcije savršeno susreće - je ta nova formulacija, jedinstveni i komplementarni kontekstualizirani "dragulj" sve ekskluzivne kuće.

Držač Noža

Only Right Here

Držač Noža Od dvanaestog stoljeća prve borbe s bikovima dokumentirane su kao gluma ili javni spektakl. Danas buđenje svijesti kod ljudi simptom je sveukupne globalne procjene, mi smo sudionici božanske prirode. "Samo ovdje" simbolizira novo razdoblje u kojem će doći do izumiranja agresivnih aktivnosti, utjelovljenih u onome što je nekad bio kulturni blagdan i velikom evolucijskom koraku na humanističkoj razini.