Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Swatchevi U Boji Piva

Beertone

Swatchevi U Boji Piva Beertone je prvi Pivski referentni vodič temeljen na različitim bojama piva, predstavljen u ventilatoru staklenog oblika. Za prvo izdanje prikupili smo informacije iz 202 različita švicarska piva koja putuju po zemlji, od istoka ka zapadu, od sjevera do juga. Čitav taj proces trajao je mnogo vremena i detaljna logistika da bismo ga ostvarili, ali rezultat ove dvije strasti zajedno nas čini jako ponosnim i daljnja izdanja su već planirana. Živjeli!

Identitet Marke

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitet Marke BIA je simbol ptica lokalnih ptica Atlantskog neba koji leti nad mislima i snovima nad zemljama, pilot prirode koji prevozi ljude, sjećanja, posao i tvrtke. Na SATA, BIA će uvijek simbolizirati ujedinjenje devet otoka Arhipelaga u jednom atlantskom izazovu: uzeti ime Azora na svijet i svijet donijeti na Azore. BIA - Plavi otoci Açor - izumljena ptica azora, pravocrtna, nadahnuta futurizmom prototipova, izgrađena na svom jedinstvenom genetskom kodu, asimetričnom, izrazitom i obojenom poput devet otoka Azora.

Digitalni Interaktivni Časopis

DesignSoul Digital Magazine

Digitalni Interaktivni Časopis Magazin Filli Boya Design Soul na čitav način čitatelja objašnjava važnost boja u našem životu na drugačiji i ugodniji način. Sadržaj Design Soul sadrži široko područje od mode do umjetnosti; od ukrašavanja do osobne njege; od sporta do tehnologije, pa čak i od hrane i pića do knjiga. Pored poznatih i zanimljivih portreta, analiza, najnovijih tehnologija i intervjua, časopis uključuje i zanimljive sadržaje, video zapise i glazbu. Magazin Filli Boya Design Soul objavljuje se kvartalno na iPadu, iPhoneu i Androidu.

Kanta Za Cigarete / Gume

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gume Višestruki patentirani kanti za smeće s jedinstvenim mogućnostima, Smartbin ™ nadopunjuje postojeću uličnu infrastrukturu koja se postavlja kao dvostruko, naopako oko bilo koje veličine ili oblika svjetiljke ili natpisa ili u solo formatu na zidove, ograde i podloge. Ovo oslobađa novu, neočekivanu vrijednost postojećih uličnih dobra kako bi stvorilo mrežu zgodnih, predvidljivo smještenih kanti za kante i gume koje su uvijek nadohvat ruke, bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Smartbin transformira njegu ulica na otvorenom u gradovima širom svijeta omogućavajući učinkovit odgovor na smeće cigareta i guma.

Web Stranica

Illusion

Web Stranica Časopis Scene 360 pokreće Illusion 2008. godine i brzo postaje njegov najuspješniji projekt s preko 40 milijuna posjeta. Web stranica je posvećena nevjerojatnim kreacijama u umjetnosti, dizajnu i filmu. Od hiperrealističnih tetovaža do zapanjujućih pejzažnih fotografija, odabir postova često će čitatelje činiti „WOW!“

Poklon Kutija

Jack Daniel's

Poklon Kutija Luksuzna poklon kutija za Whiskey Jacka Daniel's Tennessee nije samo obična kutija koja uključuje bocu unutra. Ova jedinstvena konstrukcija paketa razvijena je za sjajne dizajnerske karakteristike, ali i za sigurnu isporuku boca istovremeno. Zahvaljujući velikim otvorenim prozorima koje možemo vidjeti u čitavom okviru. Svjetlost koja dolazi izravno kroz kutiju naglašava originalnu boju viskija i čistoću proizvoda. Iako su dvije strane kutije otvorene, torzijska krutost je izvrsna. Poklon kutija u potpunosti je izrađena od kartona i puna je mat laminirana vrućim elementima za utiskivanje i utiskivanje.