Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnost

Metamorphosis

Umjetnost Mjesto se nalazi u industrijskoj regiji Keihin u predgrađu Tokija. Umiranje dima u skladu s dimnjacima teških industrijskih tvornica može prikazati negativnu sliku poput onečišćenja i materijalizma. Međutim, fotografije su usredotočene na različite aspekte tvornica koje prikazuju njezinu funkcionalnu ljepotu. Tijekom dana, cijevi i konstrukcije stvaraju geometrijske uzorke s linijama i teksturama, a razmjera na opterećenim objektima stvara zrak dostojanstva. Noću se objekti mijenjaju u tajanstvenu kozmičku tvrđavu od znanstvenofantastičnih filmova 80-ih.

Izložbeni Plakat

Optics and Chromatics

Izložbeni Plakat Naslov Optika i kromatika odnosi se na raspravu Goethea i Newtona o prirodi boja. Ovu raspravu predstavlja sukob dviju kompozicija u obliku slova: jedna je proračunata, geometrijska, s oštrim konturama, druga se oslanja na impresionističku igru šarenih sjena. Godine 2014. ovaj je dizajn poslužio kao naslovnica za umjetničke korice serije Pantone Plus.

Zabava

Free Estonian

Zabava Olga Raag je u ovom jedinstvenom umjetničkom djelu koristila estonske novine iz godine kada je automobil originalno proizveden 1973. Žute novine u Nacionalnoj knjižnici fotografirane su, očišćene, prilagođene i uređene kako bi se mogle koristiti u projektu. Konačni rezultat tiskan je na posebnom materijalu koji se koristi na automobilima, a traje 12 godina, a trajalo je 24 sata. Besplatni Estonski automobil je koji privlači pažnju, okružujući ljude pozitivnom energijom i nostalgičnim osjećajima iz djetinjstva. Poziva znatiželju i angažman svih.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da suvremenom pakiranju čaja pružimo moderan preokret. Životinje koje se koriste u pakiranju predstavljaju osjećaje i uvjete koje ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakiranje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakiranje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (spremnik) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju u suvremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi berbu maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je ravna kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija stvara 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869. Principe Real je noćenje s doručkom smješteno u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa suvremenim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i dojam. Ovaj je brend bio potreban da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasični font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.