Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Town”

Kalendar Grad je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju vlastitog gradića. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Kalendar

calendar 2013 “Module”

Kalendar Modul je koristan tromjesečni kalendar s pojedinačnim komadima koji se mogu kombinirati kao tri modula za slaganje u obliku kocke tako da ih možete slobodno sastaviti po vašoj želji. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Aplikacije Za Satni Oblik

genuse

Aplikacije Za Satni Oblik Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine niz su aplikacija za sata posebno izmišljenih za uređaj Watch. Aplikacije su originalnog, jednostavnog i estetskog dizajna, od budućeg etničkog, preko sci-fi stila do digitalnog poslovanja. Sva je grafika satova dostupna u 9 boja - odgovara kolekciji boja I Watch. Sada je sjajan trenutak za novi način prikazivanja, čitanja i razumijevanja našeg vremena. www.genuse.eu

Zbirka Satnih Površina

TTMM (after time)

Zbirka Satnih Površina ttmm predstavlja kolekciju aplikacija za sat, dizajniranu za pametne satove s crno-bijelim ekranima od 144 × 168 piksela kao što su Pebble i Kreyos. Ovdje ćete pronaći 15 modela jednostavnih, elegantnih i estetskih aplikacija na satu. Budući da su napravljeni od čiste energije, više su poput duhova nego stvarnih stvari. Ovi su satovi najekonomičniji i ekološki najprijatniji do sada.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, časopis za ploču podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o europskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inozemstvo. Uključuje putovnicu slavne osobe u svako izdanje. Putovnica „Republika putnici“ sadrži osobne podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s obitelji i članovima kako biste što bolje uživali u svom domu.