Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Limenka Za Vino

Essenzza

Limenka Za Vino Dizajn vina, to je zemlja podrijetla i gradu se posvećivala velika pažnja. Traži u minijaturnim i tradicionalnim slikama. Vrijedni motivi otkrili su da za postizanje cilja to znači da je tradicionalni dizajn boca vina bio vrlo učinkovit. Motiv koji je korišten u dizajnu, arabeske. Ovi motivi izvedeni iz iranskog lakiranog slikarstva. Dizajn pokušava stvoriti originalne i kreativne dizajne i nastoji stvoriti dizajn s unutarnjim značenjem i nositi važnu poruku.

Pakiranje Soka

Pure

Pakiranje Soka Osnova koncepta Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je na kupčeve osjećaje i osjećaje, služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakiranje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene uzorke izravno ispisane na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.

Umjetnička Instalacija

Pretty Little Things

Umjetnička Instalacija Pretty Little Things istražuje svijet medicinskih istraživanja i zamršene slike koje se vide pod mikroskopom, interpretirajući ih modernim apstraktnim uzorcima kroz eksplozije živopisne fluoro-palete boja. Duga preko 250 metara, s preko 40 pojedinačnih umjetničkih djela, to je instalacija velikog obima koja javnosti ljepote istraživanja predstavlja.

Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspiriran crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, Reflection Room je prostorni doživljaj koji je u potpunosti stvoren iz crvenih ogledala kako bi stvorio beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike s glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i godini koja je pred nama.

Aktivacija Događaja

Home

Aktivacija Događaja Dom obuhvaća nostalgiju nečijeg osobnog doma i spoj je starog i novog. Starinske slike iz 1960. godine prekrivaju stražnji zid, mali su osobni mementi raštrkani po cijelom zaslonu. Te se stvari zajedno isprepliću u mnoštvu niza koji se tvore zajedno kao jedna priča, dok na čekanju gdje gledatelj stoji otkriva poruku.

Umjetnička Instalacija

The Future Sees You

Umjetnička Instalacija Budućnost vam predstavlja ljepotu optimizma koji je prigrlio mlada kreativna odrasla osoba - buduće mislioce, inovatore, dizajnere i umjetnike svog svijeta. Dinamična vizualna priča, projicirana kroz 30 prozora na 5 razina, oči plamte živopisnim spektrom boja, a ponekad izgleda kako prate mnoštvo dok s pouzdanjem gledaju u noć. Kroz ove oči vide budućnost, mislilac, inovator, dizajner i umjetnik: kreativci sutra koji će promijeniti svijet.