Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, časopis za ploču podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o europskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inozemstvo. Uključuje putovnicu slavne osobe u svako izdanje. Putovnica „Republika putnici“ sadrži osobne podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s obitelji i članovima kako biste što bolje uživali u svom domu.

Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO je komplet za izradu papira za izradu šest životinja od kojih svaka služi kao dvomjesečni kalendar. Zabavite se uz zabavu uz svoj mali zoološki vrt! Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Aplikacija Za Sat

Dominus plus

Aplikacija Za Sat Dominus plus na originalan način izražava vrijeme. Kao točkice na komadima domine predstavljaju tri skupine točkica: sati, desetine minuta i minuta. Vrijeme dana može se očitati iz boje točkica: zelena za AM; žuta za PM. Aplikacija sadrži timer, budilicu i zvonjave. Sve funkcije se mogu kretati dodirom diskretnih kutnih točaka. Imao je originalan i umjetnički dizajn koji predstavlja stvarno lice 21. stoljeća. Dizajniran je u lijepoj simbiozi sa Appleovim prijenosnim uređajima. Ima jednostavno sučelje sa samo nekoliko potrebnih riječi za rad.

Razglednica

Standing Message Card “Post Animal”

Razglednica Neka komplet za izradu životinjskog papira isporučuje vaše važne poruke. Zapišite svoju poruku u tijelo, a zatim je pošaljite zajedno s ostalim dijelovima unutar koverte. Ovo je zabavna kartica poruka koju primatelj može sastaviti i prikazati. Sadrži šest različitih životinja: patku, svinju, zebru, pingvina, žirafu i jelena. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor.

Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel je trodimenzionalni kalendar napravljen od šest vesla sastavljenih u obliku vodenog kotača. Zakretajte jedinstveni samostalan kalendar za radnu površinu, poput vodenog kotača koji ćete koristiti svaki mjesec. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstven i razigran promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi papirnate teksture i promišlja funkcionalnost. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendara i rasporeda, sjedinjen s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno odabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a pažnja koja je stvorena uklapa se u dizajn kalendara. Dodana značajka organizatora za popunjavanje rasporeda čini ga savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.