Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih uzoraka na površinama. Odabir pojedinih riječnih kamenja i njihov raspored pretvara ove uzorke u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno do drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onoga što već postoji.

Vizualni Identitet

Imagine

Vizualni Identitet Cilj je bio koristiti oblike, boje i tehnike dizajna inspirirane joga pozama. Elegantan dizajn interijera i centra, nudeći posjetiteljima miran doživljaj za obnovu energije. Stoga je dizajn logotipa, online medija, grafičkih elemenata i pakiranja slijedio zlatni omjer kako bi imali savršen vizualni identitet kako se i očekivalo da posjetiteljima centra pomognu da steknu sjajno iskustvo komunikacije kroz umjetnost i dizajn centra. Dizajnerica je dizajnom utjelovila iskustvo meditacije i joge.

Identiteta, Branding

Merlon Pub

Identiteta, Branding Projekt Merlon Puba predstavlja cjeloviti dizajn brenda i identiteta novog ugostiteljskog objekta u sklopu osječke Tvrde, stare barokne gradske jezgre, izgrađene u 18. stoljeću kao dio velikog sustava strateški utvrđenih gradova. U obrambenoj arhitekturi, naziv Merlon znači čvrste, uspravne ograde namijenjene zaštiti promatrača i vojske na vrhu utvrde.

Ambalaža

Oink

Ambalaža Kako bi se osigurala vidljivost klijenta na tržištu, odabran je razigran izgled i dojam. Ovaj pristup simbolizira sve kvalitete brenda, originalne, ukusne, tradicionalne i lokalne. Glavni cilj korištenja pakiranja novih proizvoda bio je kupcima predstaviti priču o uzgoju crnih svinja i proizvodnji tradicionalnih mesnih delicija najviše kvalitete. U tehnici linoreza izrađen je set ilustracija koje prikazuju majstorstvo. Same ilustracije predstavljaju autentičnost i potiču kupca na razmišljanje o Oink proizvodima, njihovom okusu i teksturi.

Kutija Za Tenisice

BSTN Raffle

Kutija Za Tenisice Zadatak je bio osmisliti i proizvesti akcijsku figuru za Nike cipelu. Budući da ova cipela kombinira dizajn bijele zmijske kože sa svijetlozelenim elementima, bilo je jasno da će akcijska figura biti kontorcionist. Dizajneri su figuru u vrlo kratkom vremenu skicirali i optimizirali kao akcijsku figuru u stilu poznatih akcijskih heroja. Zatim su osmislili mali strip s pričom i izradili ovu figuru u 3D printanju s visokokvalitetnim pakiranjem.

Podrška Kampanji I Prodaji

Target

Podrška Kampanji I Prodaji U 2020., Brainartist pokreće međumedijsku kampanju za klijenta Steitz Secura kako bi stekao nove kupce: s visoko individualiziranom porukom kao ciljanom kampanjom plakata što bliže vratima potencijalnih kupaca i individualiziranom slanjem pošte s odgovarajućom cipelom iz tekuća zbirka. Primatelj prima odgovarajući parnjak kada dogovori sastanak s prodajnom službom. Cilj kampanje bio je uprizoriti Steitz Securu i "podudarnu" tvrtku kao savršen par. Brainartist je razvio kompletnu vrlo uspješnu kampanju.