Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba

Tape Art

Izložba 2019. Tajpej je potaknuo vizualnu zabavu linija, nizova boja i fluorescencije. Bila je to umjetnička izložba Tape That u organizaciji FunDesign.tv i Tape That Collective. Različiti projekti s neobičnim idejama i tehnikama predstavljeni su u 8 instalacija umjetničkih vrpca i izloženi preko 40 slika s vrpcama, zajedno s video zapisima o umjetnikovim radovima u prošlosti. Dodali su i sjajne zvukove i svjetlost kako bi događaj postao imerzivni umjetnički milje, a materijali koje su primjenjivali uključuju platnene vrpce, kanalne trake, papirne vrpce, priče za pakiranje, plastične trake i folije.

Instalacijska Umjetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umjetnost Inspiriran dubokim osjećajima prema prirodi i iskustvom arhitekta, Lee Chi se fokusira na stvaranje jedinstvenih instalacija botaničke umjetnosti. Razmišljajući o prirodi umjetnosti i istražujući kreativne tehnike, Lee pretvara životne događaje u formalizirana umjetnička djela. Tema ove serije radova je istražiti prirodu materijala i način na koji se materijali mogu rekonstruirati estetskim sustavom i novom perspektivom. Lee također vjeruje da redefinicija i obnova biljaka i drugih umjetnih materijala mogu prirodni krajolik imati emotivan utjecaj na ljude.

Re-Branding Tvrtke

Astra Make-up

Re-Branding Tvrtke Moć marke leži ne samo u njegovoj sposobnosti i viziji, već i u komunikaciji. Katalog jednostavan za korištenje ispunjen jakim fotografijama proizvoda; web mjesto koje je orijentirano na potrošače, a nudi internetske usluge i pregled proizvoda marke. Također smo razvili vizualni jezik u predstavljanju senzacije marke uz modni stil fotografije i liniju svježe komunikacije na društvenim medijima, uspostavili dijalog između tvrtke i potrošača.

Dizajn Slova

Monk Font

Dizajn Slova Monk traži ravnotežu između otvorenosti i čitljivosti humanističkih sans serifi i reguliranijeg karaktera kvadratne sans serif. Iako je izvorno oblikovan kao latinični oblik, rano je odlučeno da će trebati širi dijalog kako bi se uključila i arapska verzija. I latinski i arapski jezik oblikuju nam isto obrazloženje i ideju zajedničke geometrije. Snaga paralelnog procesa dizajniranja omogućava da dva jezika imaju uravnotežen sklad i gracioznost. I arapski i latinski djeluju besprijekorno zajedno s zajedničkim brojačima, debljinom stabljike i zakrivljenim oblicima.

Ambalaža

Winetime Seafood

Ambalaža Dizajn ambalaže za Winetime Seafood seriju trebao bi pokazati svježinu i pouzdanost proizvoda, treba ga povoljno razlikovati od konkurencije, biti skladan i razumljiv. Korištene boje (plava, bijela i narančasta) stvaraju kontrast, naglašavaju važne elemente i odražavaju pozicioniranje marke. Jedinstveni jedinstveni koncept razlikuje seriju od ostalih proizvođača. Strategija vizualnih informacija omogućila je prepoznavanje raznolikosti proizvoda u seriji, a upotreba ilustracija umjesto fotografija, ambalažu je učinila zanimljivijom.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže vrste pakiranja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude upoznat čak i s kupcima koji se prvi put susreću. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blagi proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik primjenjuje se na ugao zbog sigurnosti mame i djeteta.