Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO je komplet za izradu papira za izradu šest životinja od kojih svaka služi kao dvomjesečni kalendar. Zabavite se uz zabavu uz svoj mali zoološki vrt! Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Aplikacija Za Sat

Dominus plus

Aplikacija Za Sat Dominus plus na originalan način izražava vrijeme. Kao točkice na komadima domine predstavljaju tri skupine točkica: sati, desetine minuta i minuta. Vrijeme dana može se očitati iz boje točkica: zelena za AM; žuta za PM. Aplikacija sadrži timer, budilicu i zvonjave. Sve funkcije se mogu kretati dodirom diskretnih kutnih točaka. Imao je originalan i umjetnički dizajn koji predstavlja stvarno lice 21. stoljeća. Dizajniran je u lijepoj simbiozi sa Appleovim prijenosnim uređajima. Ima jednostavno sučelje sa samo nekoliko potrebnih riječi za rad.

Razglednica

Standing Message Card “Post Animal”

Razglednica Neka komplet za izradu životinjskog papira isporučuje vaše važne poruke. Zapišite svoju poruku u tijelo, a zatim je pošaljite zajedno s ostalim dijelovima unutar koverte. Ovo je zabavna kartica poruka koju primatelj može sastaviti i prikazati. Sadrži šest različitih životinja: patku, svinju, zebru, pingvina, žirafu i jelena. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor.

Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel je trodimenzionalni kalendar napravljen od šest vesla sastavljenih u obliku vodenog kotača. Zakretajte jedinstveni samostalan kalendar za radnu površinu, poput vodenog kotača koji ćete koristiti svaki mjesec. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstven i razigran promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi papirnate teksture i promišlja funkcionalnost. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendara i rasporeda, sjedinjen s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno odabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a pažnja koja je stvorena uklapa se u dizajn kalendara. Dodana značajka organizatora za popunjavanje rasporeda čini ga savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.

Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza nacrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu mijenjati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Omogućuje se dovoljno prostora za pisanje, a crte koje reguliraju uzimaju u obzir funkcionalnost koja ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste željeli koristiti za uređenje svog osobnog prostora.