Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su svoje pivo u preko 600 godina starim podrumima urezanim u stijene ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu povijest, pakiranje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Oznaka piva prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Brtvena naljepnica s zaštitnim znakom tvrtke "Sveti Mauricijus" i plutenim plutenim čepom u boji bakra donose majstorstvo i povjerenje.

Brendiranje Salona Ljepote

Silk Royalty

Brendiranje Salona Ljepote Cilj procesa brendiranja je svrstati marku u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u postupak dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.

Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Uvažavanje Umjetnosti

The Kala Foundation

Uvažavanje Umjetnosti Već dugo postoji globalno tržište za indijske slike, ali interes za indijsku umjetnost zaostaje u SAD-u. Kako bi se podigla svijest o različitim stilovima indijskih narodnih slika, zaklada Kala osnovana je kao nova platforma za izlaganje slika i učinila ih dostupnijim međunarodnom tržištu. Temelj se sastoji od web stranice, mobilne aplikacije, izložbe s uredničkim knjigama i proizvoda koji pomažu premostiti jaz i povezati ove slike s većom publikom.

Konceptualna Izložba

Muse

Konceptualna Izložba Muse je eksperimentalni projekt dizajna koji proučava glazbenu percepciju čovjeka kroz tri instalacijska iskustva koja pružaju različite načine doživljaja glazbe. Prvi je čisto senzacionalan korištenjem termoaktivnog materijala, a drugi prikazuje dekodiranu percepciju glazbene prostornosti. Posljednji je prijevod između notnog zapisa i vizualnih oblika. Ljudi se potiču na interakciju s instalacijama i vizualno istraživanje glazbe vlastitom percepcijom. Glavna poruka je da dizajneri trebaju biti svjesni kako percepcija utječe na njih u praksi.

Identitet Marke

Math Alive

Identitet Marke Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u miješanom okruženju učenja. Parabolički grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V povezani su kontinuiranom linijom, pokazujući interakciju između odgajatelja i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu majstori u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio uravnotežiti zabavno i privlačno okruženje za ciljanu publiku s profesionalnošću kao brendom obrazovne tehnologije.