Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaša Konjaka

30s

Čaša Konjaka Rad je bio osmišljen za ispijanje konjaka. Slobodno se puši u staklenom studiju. Zbog toga je svaki stakleni komad individualan. Staklo je lako zgrabiti i izgleda zanimljivo iz svih uglova. Oblik čaše odražava svjetlost iz različitih kutova, dodajući dodatni užitak u piću. Zbog spljoštenog oblika čaše, možete staviti čašu na stol po želji odmaranje na bilo kojoj od njezinih strana. Ime i ideja djela slavi starenje umjetnika. Dizajn odražava nijanse starenja i poziva na tradiciju starenja konjaka kako bi se poboljšala kvaliteta.

Paket Za Njegu Kože

Bionyalux

Paket Za Njegu Kože Koncept obnove kože u novim proizvodima za njegu kože podudara se s nultim teretom recikliranja otpada, zaštite okoliša i ekološkog koncepta. Između karakteristika proizvoda 60-dnevnog ograničenog roka trajanja hrane za 30-dnevni postupak poboljšanja kože odabrano je 30 i 60 kao simbol vizualnog prepoznavanja proizvoda i tri faze upotrebe, 1,2, 3 su integrirane u viziju.

Paket Riže

Songhua River

Paket Riže Songhua River Rice, vrhunski je proizvod od riže u sklopu SOURCEAGE Food Group. Kako se bliži tradicionalni kineski festival - proljetni festival, oni dizajniraju prekrasno pakirani proizvod od riže kao poklon kupcima poklona proljetnog festivala, tako da cjelokupni dizajn mora odjeknuti u svečanoj atmosferi proljetnog festivala, ističući tradicionalne kineske kulturne elemente i povoljno dobro značenje.

Instalacija Skulptura

Superegg

Instalacija Skulptura Superegg predstavlja brzo množenje kapsula za kavu za jednokratnu upotrebu, što simbolizira udobnost čovjeka i njegov utjecaj na okoliš. Izgledajući levitatirano nadzemno, teksturni geometrijski superegg oblik, kako ga je dokumentirao matematičar Gabriel Lame, isprekidan je nasumičnim odbačenim kafe kapsulama raspoređenim u savršene linije. Visceralno iskustvo privlači gledatelja iz svih uglova i udaljenost. Preko 3000 kapsula prikupljeno je pozivom na akciju na društvenim medijima i lokalnoj zajednici. Superegg omogućuje gledatelju da promatra otpad i potiče nove navike recikliranja.

Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen kupcima high-end dućana. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz modne teme Kat Gala iz katoličanstva 2018. godine. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni poglede potrošača vrhunskih trgovina, koristeći ukrašeni i tradicionalni ilustracijski stil ilustracije kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.

Javni Umjetnički Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Javni Umjetnički Prostor Staza Dachuan Chengdua, zapadna obala rijeke Jinjiang, povijesna je ulica koja povezuje ruševine zida Chengdu East Gate City. U projektu je luk Dachuan Lanea u povijesti obnovljen starim putem u izvornoj ulici, a priču o ovoj ulici ispričala je ulična umjetnička instalacija. Intervencija umjetničke instalacije svojevrsni je medij za nastavak i prijenos priča. On ne samo da reproducira tragove povijesnih ulica i staza koje su srušene, već pruža i svojevrsnu temperaturu urbane memorije za nove ulice i staze.