Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Od Morskih Plodova

PURE

Ambalaža Od Morskih Plodova Koncept ove nove vrste proizvoda je "Ne sadrži". Jednostavnije rečeno, stvorili smo neobično opušten dizajn. Tipično za konzervirane morske plodove crne su i ambalažne ambalaže, a naš dizajn ne sadrži optički balast. S druge strane, raspon je također namijenjen alergičnim i osjetljivim na hranu. Tako da izgleda gotovo namjerno nekakav medicinski. Prodaja je započela u siječnju 2013. i izuzetno je uspješna. Povratne informacije maloprodajnog poduzeća su: Dugo smo čekali na dobro i dobro osmišljen koncept. Kupcu će se svidjeti.

Naziv projekta : PURE, Ime dizajnera : Bettina Gabriel, Ime klijenta : gabriel design team – Hamburg.

PURE Ambalaža Od Morskih Plodova

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.