Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Grafika Za Kuću Za Odmor

SAKÀ

Grafika Za Kuću Za Odmor PRIM PRIM studio kreirao je vizualni identitet za kuću SAKÀ, uključujući: naziv i dizajn logotipa, grafiku za svaku sobu (dizajn simbola, obrasce pozadina, nacrte za slike na zidu, jastučiće i sl.), Izradu web stranica, razglednice, značke, vizitke i pozivnice. Svaka soba u pansionu SAKÀ predstavlja drugačiju legendu povezanu s Druskininkajom (turističkim gradom u Litvi u kojem se nalazi kuća) i okolicom. Svaka soba ima svoj simbol kao ključnu riječ iz legende. Te se ikone pojavljuju u unutrašnjoj grafici i drugim objektima tvoreći njezin vizualni identitet.

Naziv projekta : SAKÀ, Ime dizajnera : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Ime klijenta : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafika Za Kuću Za Odmor

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.