Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Omot Albuma

Haezer

Omot Albuma Haezer je poznat po čvrstom bas zvuku, epske spojeve s dobro poliranim efektima. To je vrsta zvuka koja zvuči kao samo plesna glazba koja se usmjerava naprijed, ali kada detaljnije pregledate ili preslušate, počet ćete otkrivati više slojeva frekvencija unutar gotovog proizvoda. Za kreativni koncept i izvedbu izazov je bio simulirati audio doživljaj poznat kao Haezer. Umjetnički stil uopće nije tipičan stil plesne glazbe, pa je Haezer postao svoj žanr.

Naslovnica Za Izbornik

Magnetic menu

Naslovnica Za Izbornik Nekoliko plastičnih prozirnih folija povezanih s magnetima koji služe kao savršeni pokrov za različite vrste tiskanog materijala. Jednostavan za korištenje. Jednostavan je za proizvodnju i održavanje. Proizvod koji dugotrajno štedi vrijeme, novac, sirovine. Ekološki. Lako se prilagođava u različite svrhe. Idealna upotreba u restoranima kao prekrivač za jelovnike. Kada vam konobar, primjerice, donese samo jednu stranicu s voćnim koktelima i samo jednu stranicu za kolače za svog prijatelja, to je gotovo poput personaliziranih jelovnika napravljenih samo za vas.

Dvd Kutija

Paths of Light

Dvd Kutija Najbolji način za držanje kratke animacijske staze Zina Caramelo bio je osigurati da DVD ima lijep slučaj. Ambalaža zapravo izgleda kao da je izvađena iz šume i oblikovana u CD. S vanjske strane vidljive su različite crte, gotovo da se pojavljuju kao mala stabla koja rastu sa strane kućišta. Drvena vanjština također pomaže da joj pruži izuzetno prirodan izgled. Paths of Light je ekstremno ažuriranje slučajeva koje su mnogi vidjeli za CD-ove 1990-ih, a koje se obično sastojalo od osnovne plastike s papirnim paketom da bi se objasnio sadržaj iznutra. (Tekst JD Munro)

Dizajn Web Stranica

Trionn Design

Dizajn Web Stranica Bijelo platno pruža idealnu pozadinu na kojoj se možete nadograditi. Slatka kombinacija slatke boje pruža savršen element privlačenja pažnje koji privlači gledatelje. Kombinacija serif i sans serif fontova i težine i boja čine istančan spoj koji privlači gledatelja da dalje istražuje. Web lokacija za animaciju HTML5 Parallax sa Respovable, imamo vlastiti dizajn vektorskih znakova za osoblje. njegov jedinstveni dizajn ikad sa svijetlom bojom s lijepim i glatkim animacijama.

Swatchevi U Boji Piva

Beertone

Swatchevi U Boji Piva Beertone je prvi Pivski referentni vodič temeljen na različitim bojama piva, predstavljen u ventilatoru staklenog oblika. Za prvo izdanje prikupili smo informacije iz 202 različita švicarska piva koja putuju po zemlji, od istoka ka zapadu, od sjevera do juga. Čitav taj proces trajao je mnogo vremena i detaljna logistika da bismo ga ostvarili, ali rezultat ove dvije strasti zajedno nas čini jako ponosnim i daljnja izdanja su već planirana. Živjeli!

Identitet Marke

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitet Marke BIA je simbol ptica lokalnih ptica Atlantskog neba koji leti nad mislima i snovima nad zemljama, pilot prirode koji prevozi ljude, sjećanja, posao i tvrtke. Na SATA, BIA će uvijek simbolizirati ujedinjenje devet otoka Arhipelaga u jednom atlantskom izazovu: uzeti ime Azora na svijet i svijet donijeti na Azore. BIA - Plavi otoci Açor - izumljena ptica azora, pravocrtna, nadahnuta futurizmom prototipova, izgrađena na svom jedinstvenom genetskom kodu, asimetričnom, izrazitom i obojenom poput devet otoka Azora.