Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru radnog stola. Gornji dio listova kalendara izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linije zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stupnjeva za najbolje gledanje. Ovaj novi obrazac izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za uporabu, što dovodi do originalnosti koja ga izdvaja od ostalih kalendara.

Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini spremnika za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i zdjelu zajedno i odložiti je kao jedinicu, bez brige da će ikada pasti. Moderni organski oblik želi unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Etiketa Vina

5 Elemente

Etiketa Vina Dizajn "5 Elemente" rezultat je projekta u kojem se naručitelj povjerio dizajnerskoj agenciji s potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak "V", koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletenih u jedinstvenom spoju. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bočicu i zavrti je u rukama, dodirne je, što sigurno ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milijune Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da bismo oblikovali ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođene skripte, koja zajedno tvore niz značajnih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko izmjenjuju tijekom cijelog praznika i tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj je projekt jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru odražavati tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.