Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Torte

Temple

Stalak Za Torte Iz rastuće popularnosti kućnog pečenja uočili smo potrebu za modernim stalkom za suvremenu tortu, koji se može jednostavno pohraniti u ormar ili nacrtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Rastavljanje je jednako jednostavno jednostavno ih klizanjem s leđa. Sva četiri glavna elementa drži Slagač zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.

Naziv projekta : Temple, Ime dizajnera : Chris Woodward, Ime klijenta : CWD ltd .

Temple Stalak Za Torte

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.