Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tiskanica

commod – Feines in Holz

Tiskanica „Commod“ je specijaliziran za unutarnje radove. Istina pod motom „finske drvene robe“ realizira posebno visoko ekskluzivne stambene projekte. Dopisnica je udovoljila toj tvrdnji. Smanjen, ali razigran izgled realiziran je koristeći posebno pomiješanu boju. Uredski pribor odražava stil tvrtke kao i njenu ideologiju da koristi samo najdragocjeniji materijal: Papir je izrađen od 100 posto pamuka, omotnice od pravog furnira. Posjetnice "utjelovljuju" slogan tvrtke stvaranjem trodimenzionalne sobe s tipičnim drvenim proizvodima.

Naziv projekta : commod – Feines in Holz, Ime dizajnera : Jens Lattke, Ime klijenta : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Tiskanica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.