Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

Calendar 2014 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar zanatskih životinja na papiru. Izvadite i sastavite 6 listova s 2 mjesečna kalendara sa strana. Preklopite tijelo i dijelove zglobova duž nabora, pogledajte tragove na zglobovima i spojite se kako je prikazano. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Dekor Boca

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Boca Zlatna votka "Litvanska votka". Black Edition ”naslijedio je svoj ekskluzivni izgled iz litvanske narodne umjetnosti. Rhombus i jagodične kosti, u kombinaciji s malim kvadratima, vrlo su česti uzorci litvanske narodne umjetnosti. Iako su reference na ove nacionalne motive dobile modernije oblike - misteriozni prošli odraz pretvorio se u modernu umjetnost. Prevladavajuća zlatna i crna boja naglašavaju izuzetan postupak filtracije votke kroz ugljen i zlatne filtere. To je ono što čini „litvansko votko zlato“. Black Edition "tako osjetljivo i kristalno čisto.

Kalendar

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendar Dizajnirajte sobu, dovedite godišnja doba - u kalendar Cvijeća dolazi dizajn vaze s 12 različitih cvjetova. Svakog mjeseca uljepšajte život sezonskim cvijetom. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Etikete

Propeller

Etikete Propeller je kolekcija duhova iz raznih dijelova svijeta, povezana s temom zračnih putovanja i pilot putnikom kao karakterom marke. Značajke svake vrste pića izložene su u brojnim ilustracijama, natpisima koji podsjećaju na zrakoplovne značke i skice koji služe kao recepti za koktele. Višeslojni dizajn nadopunjuju se raznim tonovima obojene folije, različitim lakovima, uzorcima i reljefom.

Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec koja se pretvara u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. , Tema je Crveni niz kako bi se prikazala veza između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi za 2014. godinu.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ova Stumbrasova klasična kolekcija votke oživljava stare litvanske tradicije izrade votke. Dizajn čini stari tradicionalni proizvod bliskim i relevantnim za današnjeg potrošača. Zelena staklena boca, datumi važni za izradu litvanske votke, legende temeljene na istinitim činjenicama i ugodni, upečatljivi detalji - uvijeni izrez podsjeća na stare fotografije, koso na šipki na dnu koja nadopunjava klasičnu simetričnu kompoziciju, a slova i boje koje prenose identitet svake pod marke, sve čine tradicionalnu kolekciju votke netradicionalnom i zanimljivom.