Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivna Umjetnička Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umjetnička Instalacija Paviljon pulsa interaktivna je instalacija koja ujedinjuje svjetlost, boje, pokret i zvuk u višeosjetnom doživljaju. Izvana je jednostavna crna kutija, ali ulazeći u nju, uronjena je u iluziju da led svjetla, pulsirajući zvuk i živahna grafika stvaraju zajedno. Šareni izložbeni identitet kreiran je u duhu paviljona, koristeći grafiku s unutarnje strane paviljona i fontom prilagođenom dizajnu.

Komercijalna Animacija

Simplest Happiness

Komercijalna Animacija U kineskom zodijaku 2019. je godina svinje, pa je Yen C dizajnirao narezanu svinju, a to je kazna u "mnogim vrućim filmovima" na kineskom. Sretni likovi u skladu su sa slikom kanala i sa zadovoljnim osjećajima koje kanal želi pružiti svojoj publici. Video je kombinacija četiri filma filma. Djeca koja igraju mogu najbolje pokazati čistu sreću i nadaju se da će i publika imati isti osjećaj dok gleda film.

Promocija Događaja

Typographic Posters

Promocija Događaja Tipografski plakati zbirka je postera izrađenih tijekom 2013. i 2015. Ovaj projekt uključuje eksperimentalnu upotrebu tipografije upotrebom linija, uzoraka i izometrijske perspektive koji stvaraju jedinstveno percepcijsko iskustvo. Svaki od ovih plakata predstavlja izazov za komunikaciju s jedinom vrstom upotrebe. 1. Plakat za proslavu 40. godišnjice Felixa Beltrana. 2. Plakat za proslavu 25. godišnjice Gestalt instituta. 3. Plakat u znak protesta zbog nestalih 43 učenika u Meksiku. 4. Poster za dizajnersku konferenciju Passion & Design V. 5. Trinaest zvuka Juliana Carilla.

Nosive Luksuzne Umjetnosti

Animal Instinct

Nosive Luksuzne Umjetnosti Nosive luksuzne umjetničke kolekcije umjetnika skulptora i umjetnika NYC-a Christopher Ross, Animal Instinct, serija je umjetničkih djela nadahnutih i ograničenih izdanja koje je umjetnik posebno dizajnirao iz antičkog srebra, 24-karatnog zlata i boemskog stakla. Vješto zamagljujući granice između umjetnosti, nakita, haute couture i luksuznog dizajna, skulpturalni pojasevi stvaraju jedinstvene, provokativne izjave koje tijelo donose koncept umjetnosti životinja. Osnažujući, upečatljivi i originalni, bezvremenski iskazi, istražuju ženski životinjski instinkt u skulpturalnom obliku.

Digitalna Transformacija

Tigi

Digitalna Transformacija Jedan od najvažnijih modnih trendova u frizuri sprema se za hrabar korak u digitalnu relevantnost. Preuređenje raspona Professional dot com i Tigi Color Copyright autorskih prava upravljalo se kombiniranjem prilagođenih sadržaja, kreiranih od strane umjetnika, uključivanjem suvremenih fotografa i još uvijek neviđenih dizajnerskih izraza u digitalni oblik. Fini, ali oštri kontrasti između tehnike i zanata. Konačno vodeći Tigi zdravim, korak po korak pristupom istinskoj digitalnoj transformaciji od 0 do 100.

Svijest I Reklamna Kampanja

O3JECT

Svijest I Reklamna Kampanja Kako će privatni prostor u budućnosti postati vrijedan resurs, rastuća potreba za definiranjem i dizajniranjem ove prostorije pitanje je važnosti u sadašnjem dobu. O3JECT je opredijeljen za proizvodnju i oglašavanje prostora otpornog na slavine kao estetski privlačan podsjetnik na nepoznatu budućnost. Ručno rađena, zatvorena i provodljiva kocka izgrađena po principu Faradayjevog kaveza utjelovljuje ikoničnu materijalizaciju naizgled utopijske sobe reklamiranu kroz sveobuhvatni dizajn kampanje.