Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj je projekt jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru odražavati tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.

Naziv projekta : Echinoctius, Ime dizajnera : Valerii Sumilov, Ime klijenta : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.