Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zabava

Free Estonian

Zabava Olga Raag je u ovom jedinstvenom umjetničkom djelu koristila estonske novine iz godine kada je automobil originalno proizveden 1973. Žute novine u Nacionalnoj knjižnici fotografirane su, očišćene, prilagođene i uređene kako bi se mogle koristiti u projektu. Konačni rezultat tiskan je na posebnom materijalu koji se koristi na automobilima, a traje 12 godina, a trajalo je 24 sata. Besplatni Estonski automobil je koji privlači pažnju, okružujući ljude pozitivnom energijom i nostalgičnim osjećajima iz djetinjstva. Poziva znatiželju i angažman svih.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da suvremenom pakiranju čaja pružimo moderan preokret. Životinje koje se koriste u pakiranju predstavljaju osjećaje i uvjete koje ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakiranje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakiranje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (spremnik) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju u suvremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi berbu maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je ravna kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija stvara 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869. Principe Real je noćenje s doručkom smješteno u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa suvremenim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i dojam. Ovaj je brend bio potreban da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasični font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su svoje pivo u preko 600 godina starim podrumima urezanim u stijene ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu povijest, pakiranje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Oznaka piva prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Brtvena naljepnica s zaštitnim znakom tvrtke "Sveti Mauricijus" i plutenim plutenim čepom u boji bakra donose majstorstvo i povjerenje.

Brendiranje Salona Ljepote

Silk Royalty

Brendiranje Salona Ljepote Cilj procesa brendiranja je svrstati marku u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u postupak dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.