Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Uvažavanje Umjetnosti

The Kala Foundation

Uvažavanje Umjetnosti Već dugo postoji globalno tržište za indijske slike, ali interes za indijsku umjetnost zaostaje u SAD-u. Kako bi se podigla svijest o različitim stilovima indijskih narodnih slika, zaklada Kala osnovana je kao nova platforma za izlaganje slika i učinila ih dostupnijim međunarodnom tržištu. Temelj se sastoji od web stranice, mobilne aplikacije, izložbe s uredničkim knjigama i proizvoda koji pomažu premostiti jaz i povezati ove slike s većom publikom.

Konceptualna Izložba

Muse

Konceptualna Izložba Muse je eksperimentalni projekt dizajna koji proučava glazbenu percepciju čovjeka kroz tri instalacijska iskustva koja pružaju različite načine doživljaja glazbe. Prvi je čisto senzacionalan korištenjem termoaktivnog materijala, a drugi prikazuje dekodiranu percepciju glazbene prostornosti. Posljednji je prijevod između notnog zapisa i vizualnih oblika. Ljudi se potiču na interakciju s instalacijama i vizualno istraživanje glazbe vlastitom percepcijom. Glavna poruka je da dizajneri trebaju biti svjesni kako percepcija utječe na njih u praksi.

Identitet Marke

Math Alive

Identitet Marke Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u miješanom okruženju učenja. Parabolički grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V povezani su kontinuiranom linijom, pokazujući interakciju između odgajatelja i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu majstori u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio uravnotežiti zabavno i privlačno okruženje za ciljanu publiku s profesionalnošću kao brendom obrazovne tehnologije.

Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih uzoraka na površinama. Odabir pojedinih riječnih kamenja i njihov raspored pretvara ove uzorke u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno do drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onoga što već postoji.

Vizualni Identitet

Imagine

Vizualni Identitet Cilj je bio koristiti oblike, boje i tehnike dizajna inspirirane joga pozama. Elegantan dizajn interijera i centra, nudeći posjetiteljima miran doživljaj za obnovu energije. Stoga je dizajn logotipa, online medija, grafičkih elemenata i pakiranja slijedio zlatni omjer kako bi imali savršen vizualni identitet kako se i očekivalo da posjetiteljima centra pomognu da steknu sjajno iskustvo komunikacije kroz umjetnost i dizajn centra. Dizajnerica je dizajnom utjelovila iskustvo meditacije i joge.