Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Re-Branding Tvrtke

Astra Make-up

Re-Branding Tvrtke Moć marke leži ne samo u njegovoj sposobnosti i viziji, već i u komunikaciji. Katalog jednostavan za korištenje ispunjen jakim fotografijama proizvoda; web mjesto koje je orijentirano na potrošače, a nudi internetske usluge i pregled proizvoda marke. Također smo razvili vizualni jezik u predstavljanju senzacije marke uz modni stil fotografije i liniju svježe komunikacije na društvenim medijima, uspostavili dijalog između tvrtke i potrošača.

Dizajn Slova

Monk Font

Dizajn Slova Monk traži ravnotežu između otvorenosti i čitljivosti humanističkih sans serifi i reguliranijeg karaktera kvadratne sans serif. Iako je izvorno oblikovan kao latinični oblik, rano je odlučeno da će trebati širi dijalog kako bi se uključila i arapska verzija. I latinski i arapski jezik oblikuju nam isto obrazloženje i ideju zajedničke geometrije. Snaga paralelnog procesa dizajniranja omogućava da dva jezika imaju uravnotežen sklad i gracioznost. I arapski i latinski djeluju besprijekorno zajedno s zajedničkim brojačima, debljinom stabljike i zakrivljenim oblicima.

Ambalaža

Winetime Seafood

Ambalaža Dizajn ambalaže za Winetime Seafood seriju trebao bi pokazati svježinu i pouzdanost proizvoda, treba ga povoljno razlikovati od konkurencije, biti skladan i razumljiv. Korištene boje (plava, bijela i narančasta) stvaraju kontrast, naglašavaju važne elemente i odražavaju pozicioniranje marke. Jedinstveni jedinstveni koncept razlikuje seriju od ostalih proizvođača. Strategija vizualnih informacija omogućila je prepoznavanje raznolikosti proizvoda u seriji, a upotreba ilustracija umjesto fotografija, ambalažu je učinila zanimljivijom.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže vrste pakiranja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude upoznat čak i s kupcima koji se prvi put susreću. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blagi proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik primjenjuje se na ugao zbog sigurnosti mame i djeteta.

Reklamna Kampanja

Feira do Alvarinho

Reklamna Kampanja Feira do Alvarinho je godišnja vinska zabava koja se održava u Moncauu u Portugalu. Kako bi prenio događaj, stvoreno je drevno i izmišljeno kraljevstvo. Vlastitim imenom i civilizacijom, Kraljevstvo Alvarinho, označeno tako da je Moncao poznat kao kolijevka vina Alvarinho, nadahnuo se u stvarnoj povijesti, mjestima, ikonskim ljudima i legendi Moncaoa. Najveći izazov ovog projekta bio je prenijeti stvarnu priču teritorija u dizajn lika.

Dizajn Vizualnog Identiteta

ODTU Sanat 20

Dizajn Vizualnog Identiteta Za 20. godinu ODTU Sanat, koji se svake godine održava Tehnički sveučilište Bliskog Istoka, zahtjev je bio da se izgradi vizualni jezik kako bi se istakli 20 godina festivala koji su uslijedili. Kako je i zatraženo, naglašena je 20. godina festivala približavajući ga pokrivenom umjetničkom djelu koje će se predstaviti. Sjene istog sloja u boji koje tvore brojeve 2 i 0 stvorile su 3D iluziju. Ta iluzija daje osjećaj olakšanja i brojevi izgledaju kao da su se rastopili u pozadini. Živi izbor boja stvara suptilan kontrast s mirnoćom valovitih 20.