Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja s printom. Ali razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge tipove brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katehiziranja zavičajnih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i suvremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Naziv projekta : Brazilian Cliches, Ime dizajnera : Gustavo Piqueira, Ime klijenta : .

Brazilian Cliches Knjiga

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.