Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja s printom. Ali razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge tipove brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katehiziranja zavičajnih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i suvremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeno izdanje proizvoda iz organskih maslinika. Cjelokupni postupak proizvodnje provodi se ručno, tradicionalnim metodama, a maslinovo ulje se puni nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezujemo kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao izravno iz mlina bez ikakve intervencije.

Kalendar

calendar 2013 “Safari”

Kalendar Safari je papirnati kalendar za životinje. Jednostavno pritisnite dijelove, preklopite i osigurajte za dovršavanje. Neka 2011 bude godina susreta s divljinom i divljinom! Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Ulazni Stol

organica

Ulazni Stol ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sustava u kojem su svi dijelovi međusobno povezani kako bi stvorili egzistenciju. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledatelj može pronaći iskrivljene šipke koje nalikuju arterijama, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno, ali krhko, baš poput ljudske kože.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa papirnatim papirima. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".