Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Filter Za Cigarete

X alarm

Filter Za Cigarete X alarm, je alarm za pušače kako bi ih shvatili što rade sebi dok to rade. Ovaj dizajn je nova generacija filtera za cigarete. Ovaj dizajn može biti dobra zamjena za skupe reklame protiv pušenja i ima veći utjecaj na umove pušača nego bilo koja druga negativna reklama. Ima vrlo jednostavnu strukturu, filtri su otisnuti nevidljivom tintom koja pokriva negativno područje skice i sa svakim napuhom skica će se činiti jasnijom pa ćete sa svakim napuhom vidjeti kako vam srce postaje tamnije i znate što vam se događa.

Magnezijska Ambalaža

Kailani

Magnezijska Ambalaža Radovi agencije Arome na grafičkom identitetu i umjetničkoj liniji za ambalažu Kailani temelje se na minimalnom i čistom dizajnu. Ovaj minimalizam u skladu je s proizvodom koji ima samo jedan sastojak, magnezij. Odabrana tipografija je snažna i tipkana. Karakterizira i čvrstoću mineralnog magnezija i snagu proizvoda koji potrošačima vraća vitalnost i energiju.

Boca Vina

Gabriel Meffre

Boca Vina Aroma stvara grafički identitet kolekcionarske zdjele Gabriel Meffre koja slavi 80 godina. Radili smo na karakterističnom dizajnu 30-ih godina vremena, grafički ga simbolizirala žena s čašom vina. Korištene ploče u boji naglašene su utiskivanjem i vrućim utiskivanjem folije kako bi se naglasila kolekcionarska strana kolekcije.

Ambalaža Za Hranu

Chips BCBG

Ambalaža Za Hranu Izazov za realizaciju pakiranja čipova marke BCBG sastojao se u izradi niza pakiranja u skladu s univerzumom marke. Ambalaža je morala biti i minimalistička i moderna, a pritom ima ovaj umjetnički dodir šljokica i onu ugodnu i simpatičnu stranu koja donosi likove nacrtane olovkom. Aperitiv je prigodan trenutak koji se mora osjetiti na ambalaži.

Instalacija Na Radnoj Površini

Wood Storm

Instalacija Na Radnoj Površini Wood Storm instalacija za radnu površinu za vizualni užitak. Turbulenciju strujanja zraka stvaraju drvene zavjese pojačane svjetlima bačenim odozdo za svijet bez gravitacije. Instalacija se ponaša poput beskrajne dinamičke petlje. Ona vodi liniju pogleda oko nje u potrazi za početnom ili krajnjom točkom jer publika zapravo pleše s olujom.

Interaktivne Instalacije

Falling Water

Interaktivne Instalacije Voda koja pada, skup je interaktivnih instalacija koje omogućuju korisnicima da mijenjaju stazu trčanja oko kocke ili kocke. Kombinacija kocke i kuglice pruža kontrast statičkog objekta i dinamičnog protoka vode. Potok se može povući kako bi se vidjele kuglice ili se samo stavile na stol kao prizor smrznute vode. Kuglice se smatraju i željama koje ljudi svakodnevno ostvaruju. Želje bi trebale biti okovane i voditi zauvijek kao vodopad.