Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Kako se Umjetnički muzej Wanlin nalazio u kampusu Sveučilišta Wuhan, naša kreativnost trebala je odražavati sljedeće karakteristike: Središnje mjesto susreta za studente na čast i umijeće umjetnosti, istovremeno s aspektima tipične umjetničke galerije. Također je morao naići na "humanističku". Kako studenti stoje na početnoj liniji svog života, ovaj muzej umjetnosti djeluje kao uvodno poglavlje za uvažavanje umjetnosti studenata, a umjetnost će ih pratiti cijeli život.

Logotip

Kaleido Mall

Logotip Tržni centar Kaleido pruža brojne prostore za zabavu, uključujući trgovački centar, pješačku ulicu i bježaljku. Dizajneri su u ovom dizajnu koristili uzorke kaleidoskopa, s labavim, obojenim predmetima poput perlica ili šljunka. Kaleidoskop potječe od starogrčkog καλός (lijepa, ljepota) i εἶδος (ono što se vidi). Zbog toga različiti obrasci odražavaju različite usluge. Obrasci se mijenjaju stalno, pokazujući da Mall nastoji iznenaditi i očarati posjetitelje.

Komoda

Black Labyrinth

Komoda Crni labirint Eckharda Begera za ArteNemus vertikalna je komoda s 15 ladica koja crpe svoju inspiraciju iz azijskih medicinskih ormara i Bauhaus stila. Njezin je tamni arhitektonski izgled oživio kroz svijetle marketry zrake s tri žarišta koja se zrcale oko građevine. Koncept i mehanizam vertikalnih ladica s rotirajućim pretincem komadu donose njegov intrigantan izgled. Drvena konstrukcija je prekrivena crnim obojenim furnirom, dok je lakiranje izrađeno u plamenom javoru. Furnir je podmazan kako bi se postigao satenski sloj.

Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World je javni umjetnički događaj koji obuhvaća skupinu skulptura koje slave umjetnost i omalovažavaju grad Santander (Španjolska) u pripremi za Svjetsko prvenstvo u jedrenju Santander 2014. Skulpture su visoke 4,2 metra, izrađene su od lima i svaka od njih rade razni vizualni umjetnici. Svaki od komada konceptualno predstavlja kulturu jednog od 5 kontinenata. Značenje je predstavljati ljubav i poštovanje kulturne raznolikosti kao oruđa za mir, kroz oči različitih umjetnika, i pokazati da društvo različitost prihvaća s otvorenim rukama.

Plakat

Chirming

Plakat Kad je Sook bio mlad, na planini je ugledao lijepu pticu, ali ptica je brzo odletjela, iza sebe je ostavila samo zvuk. Podigla je pogled prema nebu kako bi pronašla pticu, ali sve što je mogla vidjeti bile su grane drveća i šuma. Ptica je stalno pjevala, ali nije imala pojma gdje je. Od malih nogu ptica je bila grana drveća i velika šuma do nje. To ju je iskustvo natjeralo da vizualizira zvuk ptica poput šume. Zvuk ptica opušta um i tijelo. To je privuklo njezinu pažnju, a to je kombinirala s mandalom, koja vizualno predstavlja iscjeljenje i meditaciju.

Katalog

Classical Raya

Katalog Jedna stvar o Hari Rayu - to je da bezvremene Raya pjesme prošlosti i danas ostanu blizu srcima ljudi sve do danas. Koji je bolji način da se to postigne nego s temom 'Klasična Raya'? Kako bi se prikazala suština ove teme, katalog poklona poklona dizajniran je tako da podsjeća na staru vinil ploču. Cilj nam je bio: 1. Napraviti poseban dizajn, a ne stranice koje se sastoje od vizualnih proizvoda i njihovih cijena. 2. Stvorite razinu uvažavanja za klasičnu glazbu i tradicionalne umjetnosti. 3. Iznesi duh Hari Raya.