Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Monochromatic Space

Stambena Kuća Monokromatski prostor je kuća za obitelj, a projekt je pretvarao životnu površinu na cijeloj razini tla kako bi se uključile specifične potrebe novih vlasnika. Mora biti prijateljski stariji; imaju suvremeni dizajn interijera; dovoljno skrivenih skladišnih prostora; a dizajn se mora uključivati za ponovno korištenje starog namještaja. Summerhaus D'zign angažiran je kao savjetnik za dizajn interijera, stvarajući funkcionalni prostor za svakodnevni život.

Naziv projekta : Monochromatic Space, Ime dizajnera : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Ime klijenta : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Stambena Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.