Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Salon

CHAMELEON

Salon Tema salona je tehnologija koja nudi izložbena mjesta. Tehnološke linije na stropu i zidovima dizajnirane su kao izraz tehnologije obuće koja se prikazuje u svim izložbenim salonima, uvoze i izrađuju u tvornici koja se nalazi pored zgrade. Strop i zidovi koje je dizajnirao s besplatnim obrascem, dok se idealno okupljaju, koristite CAD-CAM tehnologiju.Barrisol koji proizvodi u Francuskoj, mdf namještaj od lakova koji se proizvodi na europskoj strani Istanbula, RGB sustave koji proizvode na azijskoj strani Istanbula, bez mjerenja i proba na spuštenom stropu ,

Naziv projekta : CHAMELEON, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Salon

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.