Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je barska stolica dizajnirana na sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikle. Stvaranje kostura od poliuretana i gornjeg dijela sjedala prekrivenog ručnim šivanjem kože . Dok mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedenje.

Naziv projekta : Barcycling Chair, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barska Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.