Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Omot Albuma

Haezer

Omot Albuma Haezer je poznat po čvrstom bas zvuku, epske spojeve s dobro poliranim efektima. To je vrsta zvuka koja zvuči kao samo plesna glazba koja se usmjerava naprijed, ali kada detaljnije pregledate ili preslušate, počet ćete otkrivati više slojeva frekvencija unutar gotovog proizvoda. Za kreativni koncept i izvedbu izazov je bio simulirati audio doživljaj poznat kao Haezer. Umjetnički stil uopće nije tipičan stil plesne glazbe, pa je Haezer postao svoj žanr.

Naziv projekta : Haezer , Ime dizajnera : Chris Slabber, Ime klijenta : CS Design & Illustration.

Haezer  Omot Albuma

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.