Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica U Dnevnoj Sobi

Cat's Cradle

Stolica U Dnevnoj Sobi Brojke ili vlakna, trenutna dilema procesa dizajna. Svi smo početnici, ali neki od nas moraju raditi na tome. Dizajneri u početku promatraju svaku dostupnu tehniku i nauče je neke. S vremenom (~ 10.000 sati) stječemo mogućnost (-e) koji uzdižu / populariziraju / personaliziraju / ekonomiziraju našu igru. Stoga me fascinira trenutna fascinacija medijima koji predlažu da je najosnovniji građevni blok cifra koja se lako kontrolira. Brojka nije jedinica koja stvara život, samo zaokruživanje na najmanje uobičajeni nazivnik manji od vlakana. Dizajn je najmanje krhotina, rascjepa i vlakana.

Naziv projekta : Cat's Cradle, Ime dizajnera : Stoel Burrowes, Ime klijenta : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Stolica U Dnevnoj Sobi

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.