Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Twins

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke Koncept Twins stola je jednostavan. Šuplji stol za kavu pohranjuje dva puna drvena sjedala unutra. Desna i lijeva površina stola zapravo su poklopci koji se mogu izvući iz glavnog dijela stola kako bi se omogućilo vađenje sjedala. Sjedala imaju sklopive noge koje je potrebno zakrenuti da bi stolica bila u pravom položaju. Jednom kada su stolica ili obje stolice van, poklopci se vraćaju za stol. Kad su stolice van, stol također služi kao veliki pretinac za odlaganje.

Naziv projekta : Twins, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : MFF.

Twins Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.