Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Rocking Zebra

Igračka Djeca vole ovu otkačenu ljuljajuću igračku, a suvremeni izgled, simpatična grafika i prirodno drvo prave su privlačne oči u modernom domu. Izazov dizajna uključivao je zadržavanje osnovnog karaktera klasične igračke heirloom, uz korištenje naprednih tehnika i modularnog sustava konstrukcije kako bi se omogućili budući dodatni tipovi životinja uz minimalne promjene dijelova. Upakirani proizvod također je trebao biti kompaktan i ispod 10 kilograma za izravne internetske kanale prodaje. Prva upotreba laminata za ispis, što rezultira savršenim prikazom boja / uzoraka na potpuno otpornoj površini

Naziv projekta : Rocking Zebra, Ime dizajnera : Newmakers, Ime klijenta : Newmakers.

Rocking Zebra Igračka

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.