Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Schon

Svjetiljka Izvori svjetla ove jedinstvene svjetiljke nalaze se u središtu ukupnog oblika, tako da ona osvjetljava mekan i ujednačen izvor svjetla. Svjetlosne površine su odvojive od glavnog tijela, pa jednostavni oblik karoserije s nižim dijelovima i štedi energiju zbog male potrošnje električne energije daje dodatnu karakteristiku. Također dodirljivo tijelo za uključivanje ili isključivanje svjetla je još jedna moderna značajka ovog jedinstvenog svjetla. Izražajnost dovodi do razlika u osvjetljenju i osmišljeno je osvjetljenje svjetiljke. Najviše svjetla od svjetiljki, tako da gledatelj ne bi iskoristio svjetlost, će se omamiti. Lijepo je živjeti.

Naziv projekta : Schon, Ime dizajnera : Mostafa Arvand, Ime klijenta : Deco Light Group Co..

Schon Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.