Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plakat

Chirming

Plakat Kad je Sook bio mlad, na planini je ugledao lijepu pticu, ali ptica je brzo odletjela, iza sebe je ostavila samo zvuk. Podigla je pogled prema nebu kako bi pronašla pticu, ali sve što je mogla vidjeti bile su grane drveća i šuma. Ptica je stalno pjevala, ali nije imala pojma gdje je. Od malih nogu ptica je bila grana drveća i velika šuma do nje. To ju je iskustvo natjeralo da vizualizira zvuk ptica poput šume. Zvuk ptica opušta um i tijelo. To je privuklo njezinu pažnju, a to je kombinirala s mandalom, koja vizualno predstavlja iscjeljenje i meditaciju.

Naziv projekta : Chirming, Ime dizajnera : Sook Ko, Ime klijenta : Sejong University.

Chirming Plakat

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.