Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i međusobno dijeljenje putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na temelju misije da izvrši prijelaz s proizvođača računalnih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.

Izložbeni Prostor

Ideaing

Izložbeni Prostor Ovo je poslovna izložbena dvorana na Guangzhou Design Week-u 2013. koju je dizajnirao C&C Design Co., Ltd. QR kôd prikazan na svjetlosnom okviru je web veza poduzeća. U međuvremenu, dizajneri se nadaju da izgled cijele zgrade može kod ljudi stvoriti osjećaj vitalnosti, i stoga pokazuje kreativnost koju dizajnerska tvrtka posjeduje, odnosno "duh neovisnosti i ideju slobode" koju zagovaraju ,

Uredski Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Uredski Prostor Kreativno sjedište tvrtke C&C Design smješteno je u postindustrijskoj radionici. Njegova zgrada pretvorena je iz tvornice crvene cigle u šezdesetim godinama. Uzimajući u obzir zaštitu trenutne situacije i povijesne uspomene zgrade, tim dizajnera potrudio se da izbjegne oštećenja originalne građevine u uređenju interijera. U dizajnu interijera koristi se mnogo jele i bambusa. Otvaranje i zatvaranje i promjena prostora pametno su zamišljeni. Dizajn rasvjete za različite regije odražava različite vizualne atmosfere.

Transportno Čvorište

Viforion

Transportno Čvorište Projekt je prijevoz HUB koji povezuje okolna urbana naselja u srcu dinamičnog života na jednostavan i učinkovit način generiran spajanjem različitih prometnih sustava poput željezničke stanice, metro stanice, nile palube i autobusnog kolodvora, uz druge usluge pretvaranja mjesto koje će biti katalizator budućeg razvoja.

Vinoteka

Crombe 3.0

Vinoteka Cilj koncepta prodavaonice vina Crombé bio je da kupci dožive potpuno novi način kupovine. Osnovna ideja bila je krenuti od izgleda skladišta, kojem smo naknadno dodali svjetlost i finoću. Iako su vina predstavljena u originalnom pakiranju, čiste linije metalnih okvira još uvijek osiguravaju poznavanje i perspektivnost. Svaka boca visi u okviru u jednakom nagibu u kojem će ih poslužiti sommelier. U stalak od 12 m nalaze se šampanjac i ormarići. Po ormariću klijenti mogu sigurno pohraniti do 30 boca.

Trgovački Centar

Fluxion

Trgovački Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava vrlo složena, ona može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. To pokazuje da je njegova arhitektonska struktura izuzetno racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brežuljaka od mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mudraca za referencu kako bi izgradila umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.