Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zabavna Kuća Za Djecu

Fun house

Zabavna Kuća Za Djecu Ovaj je građevinski dizajn namijenjen djeci za učenje i igru, što je totalno zabavna kuća od super oca. Dizajnerski kombinirani zdravi materijali i sigurnosni oblici čine prekrasan i zanimljiv prostor. Pokušali su napraviti ugodnu i toplu kuću za djecu i pokušali su intenzivirati odnos roditelj - dijete. Klijent je dizajneru rekao da postigne 3 cilja, a to su: (1) prirodni i sigurnosni materijali, (2) usrećivanje djece i roditelja i (3) dovoljno prostora za pohranu. Dizajner je pronašao jednostavnu i jasnu metodu za postizanje cilja, a to je dom, sam početak dječjeg prostora.

Unutarnja Kuća

Spirit concentration

Unutarnja Kuća Što je prostor za kuću? Dizajner vjeruje da dizajn dolazi iz zahtjeva vlasnika, da duša ima prostor. Stoga je dizajnera simpatični par upravljao njihovom namjenom prostora. Oba vlasnika vole materijale i dizajnerska rješenja u odnosu na japansku kulturu. Kako bi predstavili uspomene između svojih umova, odlučili su koristiti razne teksture drva kako bi stvorili kuću duše. Slijedom toga, izradili su 3 konsenzusna cilja ove idealne kuće, a to su bili: (1) mirna atmosfera, (2) fleksibilni i šarmantni javni prostori i (3) udobni i nevidljivi privatni prostori.

Kuća Za Uspomenu

Memory Transmitting

Kuća Za Uspomenu Ova kuća prenosi slike doma drvenim gredama i isprekidanim snopom bijelih opeka. Svjetlost ide iz prostora bijele opeke oko kuće, stvarajući posebnu atmosferu za klijenta. Dizajner koristi nekoliko metoda za rješavanje ograničenja ove zgrade za klima uređaje i skladišne prostore. Također, spojite materijale sa sjećanjem klijenta i predstavite toplu i elegantnu estetiku kroz strukturu, povezujući jedinstveni stil ove kuće.

Unutarnja Kuća

Seamless Blank

Unutarnja Kuća Ovo je kuća za predstavljanje jedinstvenog stila domaćice, koji je dom grafičkog dizajnera i poduzetnika. Dizajner predstavlja prirodne materijale kako bi prikazao sklonosti domaćice i sačuvao prazna mjesta kako bi se ispunila roba člana obitelji. Kuhinja je centar kuće, posebno dizajniran okruženi pogled za domaćice i osigurajte da je roditelji mogu vidjeti bilo gdje. Kuća je opremljena bijelim granitnim podovima, talijanskim slikanjem minerala, prozirnim staklom i bijelim praškastim slojem koji otkrivaju elegantne detalje materijala.

Unutarnja Kuća

Warm loft

Unutarnja Kuća Kuća industrijskog stila s toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promicanje životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirao drvene, čelične i ENT cijevi kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća unosi samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška momčad sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedna od najuspješnijih mađarskih momčadi s 12 pehara državnog prvaka i postigla drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao poprilično prestižni objekt po imenu kluba, koji će odgovarati igračevim potrebama bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.