Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Pansiona

The MeetNi

Dizajn Interijera Pansiona Što se tiče elemenata dizajna, nije predviđeno da bude komplicirano ili minimalistički. Za bazu je potrebna kineska jednostavna boja, ali koristi teksturnu boju da bi ostao prostor prazan, što oblikuje orijentalnu umjetničku koncepciju u skladu s modernom estetikom. Čini se da je suvremeni humanistički namještaj za dom i tradicionalni ukrasi s povijesnim pričama drevni i moderni dijalozi koji teku prostorom, uz lagan drevni šarm.

Naziv projekta : The MeetNi, Ime dizajnera : Lichen Ding, Ime klijenta : The MeetNi Hotel.

The MeetNi Dizajn Interijera Pansiona

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.