Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obnova Hotela

Renovated Fisherman's House

Obnova Hotela SIXX hotel nalazi se u selu Houhai u zaljevu Haitang u Sanyi. Kinesko južno more udaljeno je 10 metara ispred hotela, a Houhai je dobro poznat kao raj surfera u Kini. Arhitekt je izvornu trospratnu zgradu, koja se godinama služi domaćoj ribarskoj obitelji, pretvorio u turistički hotel za surfanje, ojačavši staru strukturu i obnavljajući prostor u njoj.

Naziv projekta : Renovated Fisherman's House, Ime dizajnera : Li Mi, Ime klijenta : MODULO Architects (Shanghai).

Renovated Fisherman's House Obnova Hotela

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.