Dizajn ńćasopisa
Dizajn ńćasopisa
Projekt Tipografije

Reflexio

Projekt Tipografije Eksperimentalni tipografski projekt koji kombinira odraz na ogledalu s papirnatim slovima izrezanim jednom njegovom osi. Rezultat je to modularnih kompozicija koje jednom fotografijom sugeriraju 3D slike. Projekt koristi magiju i vizualnu kontradikciju za tranzit iz digitalnog jezika u analogni svijet. Izgradnja slova na ogledalu stvara nove stvarnosti s odrazom, koje nisu ni istina ni neistina.

Naziv projekta : Reflexio, Ime dizajnera : Estudi Ramon Carreté, Ime klijenta : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Projekt Tipografije

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igrańćaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrańĎivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igrańćke, igrańáe i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost druŇ°tvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrańĎivani dizajn koji ńćini pozitivnu razliku. Svakodnevno ńáemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuńáe dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uŇĺivali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najveńáih svjetskih dizajnera.