Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Casa Lupita

Stambena Kuća Casa Lupita odaje počast klasičnoj kolonijalnoj arhitekturi Meride, Meksiku i povijesnim četvrtima. Ovaj projekt uključivao je obnovu casona, koji se smatra baštinom, kao i arhitektonskog, interijera, namještaja i pejzažnog dizajna. Konceptualna premisa projekta je suprotstavljanje kolonijalne i suvremene arhitekture.

Cifi Vrtić Vrtić

CIFI Donut

Cifi Vrtić Vrtić Dječji vrtić CIFI Donut povezan je s rezidencijalnom zajednicom. Da bi se stvorilo mjesto predškolskog odgoja i obrazovanja, integrirajući izvodljivost i ljepotu, pokušava se kombinirati prodajni prostor s obrazovnim prostorom. Kroz prstenastu strukturu koja povezuje trodimenzionalne prostore, zgrada i krajolik skladno su integrirani, tvoreći prostor za aktivnosti prepun zabavnog i obrazovnog značaja.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Područje cijelog projekta prilično je veliko, troškovi struje i vode za transformaciju i centralni klima uređaj su visoki, kao i ostali kuhinjski hardver i oprema, tako da je raspoloživi proračun uređenja unutarnjeg prostora prilično ograničen, pa dizajneri uzimaju “ prirodna ljepota same zgrade ", koja donosi veliko iznenađenje. Krov je modificiran ugradnjom nebeskih svjetala različitih veličina na vrh. Tijekom dana, sunce sija kroz nebo svjetla, stvara prirodu i harmonizira svjetlosni efekt.

Japanski Restoran I Bar

Dongshang

Japanski Restoran I Bar Dongshang je japanski restoran i bar smješten u Pekingu, a sastoji se od bambusa u različitim oblicima i veličinama. Vizija projekta bila je stvoriti jedinstveno okruženje za blagovanje ispreplićući japansku estetiku s elementima kineske kulture. Tradicionalni materijal s jakom vezom za umjetnost i obrt dviju zemalja prekriva zidove i stropove kako bi stvorio intiman ambijent. Prirodni i održivi materijal simbolizira anticurbansku filozofiju u kineskoj klasičnoj priči, Sedam mudraca iz Bambusovog groba, a unutrašnjost evocira osjećaj ručanja u bambusovoj šumi.

Kuća

Zen Mood

Kuća Zen Mood konceptualni je projekt fokusiran na tri ključna pokretača: minimalizam, prilagodljivost i estetika. Pojedinačni segmenti su u prilogu stvarajući različite oblike i namjene: kuće, uredi ili saloni mogu se generirati koristeći dva formata. Svaki modul dizajniran je s 3,20 x 6,00m raspoređenim u 19m² unutar 01 ili 02 kata. Prijevoz se obavlja uglavnom kamionima, također se može isporučiti i instalirati u samo jednom danu. Jedinstven je, suvremeni dizajn koji stvara jednostavne, živahne i kreativne prostore omogućene čistom i industrijaliziranom konstruktivnom metodom.

Kuća

Dezanove

Kuća Inspiracija arhitekta proizašla je iz obnovljenog eukaliptusova drveta „bateas“. To su platforme za proizvodnju školjki u ušću i koje predstavljaju vrlo važnu lokalnu industriju u Ria da Arousa, u Španjolskoj. Na tim se platformama koristi drvo eukaliptusa, a na ovom području postoje ekstenzije ovog stabla. Starost drva nije skrivena, a različita vanjska i unutarnja lica drveta koriste se za stvaranje različitih senzacija. Kuća pokušava posuditi tradiciju okoline i otkriti ih kroz priču ispričanu u dizajnu i detaljno.