Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poslovna Zgrada

Jansen Campus

Poslovna Zgrada Zgrada je izvanredan novi dodatak obrisu mora, koji povezuje industrijski prostor i stari grad i uzima svoje trokutaste oblike s tradicionalnih kosih krovova Oberriet. Projekt integrira inovativne tehnologije, uključuje nove detalje i materijale i udovoljava strogim švicarskim standardima „Minergie“ održive gradnje. Pročelje je obloženo tamnom prethodno patiniranom perforiranom mrežicom Rheinzink koja evocira gustoću tonova drvenih zgrada okolnog područja. Prilagođeni radni prostori otvorenog su plana, a geometrija zgrade iscrtava poglede na Rheintal.

Naziv projekta : Jansen Campus, Ime dizajnera : Davide Macullo Architects, Ime klijenta : .

Jansen Campus Poslovna Zgrada

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.