Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog

Segmentation

Izlog Mekane linije cipela ne mogu se previdjeti dok tumače mjesto. Kako biste predstavili ostale grupne elegantne cipele koje se prikazuju na ovom mjestu, strop drugog sloja i osam komponenti ekskluzivnog dizajna rasvjete, stvarajući raspoloženje, u isto vrijeme čine da se osjećate amorfno na ovom mjestu.

Naziv projekta : Segmentation, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Izlog

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.