Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran

NI

Suncobran NI, inovativna kombinacija suncobrana i vrtne baklje, potpuno je novi dizajn koji utjelovljuje prilagodljivost modernog namještaja. Integrirajući klasični suncobran sa svestranim sustavom rasvjete, očekuje se da će NI Parasol igrati pionirsku ulogu u poboljšanju kvalitete uličnog okruženja od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućuje ljudima da jednostavno podešavaju svjetlinu 3-kanalnog sustava rasvjete. Njegov niskonaponski 12V LED pokretač pruža energetski učinkovito napajanje za sustav s preko 2000pcs od 0,1W LED dioda, što stvara vrlo malo topline.

Naziv projekta : NI , Ime dizajnera : Terry Chow, Ime klijenta : FOXCAT.

NI  Suncobran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.