Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolice

Musketeers

Stolice Jednostavan. Elegantan. Funkcionalna. Mušketiri su stolice s tri noge izrađene od praškastog metala savijenog u oblik s laserskim rezanim drvenim nogama. Dokazano je da je tronožna baza geometrijski zapravo stabilnija i ima najmanje mogućnosti šutiranja nego četiri. Izvrsnom uravnoteženošću i funkcionalnošću, elegancija mušketira u svom modernističkom izgledu čini ga savršenim komadom za vašu sobu. Saznajte više: www.rachelledagnalan.com

Naziv projekta : Musketeers, Ime dizajnera : Rachelle Dagñalan, Ime klijenta : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Stolice

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.