Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Shisha, Nargila, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Nargila, Nargile Elegantne organske linije nadahnute su podvodnim morskim životom. Shisha cijev poput tajanstvene životinje koja oživljava sa svakom udisanjem. Moja ideja dizajna bila je otkriti sve zanimljive procese koji se odvijaju u cijevi poput bubrenja, dima, voćnog mozaika i igre svjetla. To sam postigao maksimiziranjem udjela stakla i uglavnom podizanjem funkcionalnog područja na razinu očiju, umjesto tradicionalnih shisha cijevi gdje je gotovo skriven na razini tla. Korištenje pravih voćnih komada u čaši za koktele podiže iskustvo na novu razinu.

Naziv projekta : Meduse Pipes, Ime dizajnera : Jakub Lanca, Ime klijenta : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Nargila, Nargile

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.