Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modularni Sustav Dizajna Interijera

More _Light

Modularni Sustav Dizajna Interijera Modularni sustav sastavljiv, rastavljiv i ekološki održiv. More_Light ima zelenu dušu i vrlo je jednostavan za upotrebu. Inovativan je i idealan za zadovoljenje svih naših dnevnih potreba, zahvaljujući fleksibilnosti svojih kvadratnih modula i zajedničkog sustava. Mogu se sastaviti ormari za knjige različitih veličina i dubina, police, zidovi ploča, stalci, zidne jedinice. Zahvaljujući širokom rasponu dostupnih završnih obrada, boja i tekstura, njegova se osobnost može poboljšati prilagođenijim dizajnom. Za dizajn kuće, radne prostore, trgovine. Dostupno i s lišajevima iznutra. caporasodesign.it

Naziv projekta : More _Light, Ime dizajnera : Giorgio Caporaso, Ime klijenta : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modularni Sustav Dizajna Interijera

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.