Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Hitotaba

Svjetiljka Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući "hitotaba svjetiljku", stvoren je linijama koje umanjuju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, nadahnutih jedinstvenim izvorima poput tradicionalnog japanskog zanata i uzoraka. Hitotaba svjetiljka nadahnuta je slikovitim pogledom na japansko selo gdje su snopovi rižine slame obješeni dolje kako bi se nakon žetve osušili.

Naziv projekta : Hitotaba, Ime dizajnera : Shinn Asano, Ime klijenta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.