Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kazališna Stolica

Thea

Kazališna Stolica MENUT je dizajnerski studio usredotočen na dizajn djece, s jasnim ciljem da se most premosti s onim za odrasle. Naša filozofija je ponuditi inovativnu viziju životnog stila suvremene obitelji. Predstavljamo THEA, kazališnu stolicu. Sjednite i slikajte se; stvorite svoju priču; i nazovite svoje prijatelje! THEA žarište je straga, koje se može koristiti kao pozornica. U donjem dijelu nalazi se ladica koja, kad se jednom otvori, skriva naslon stolice i omogućava malo privatnosti 'lutkaru'. Djeca će u ladici pronaći lutke s prstima kako bi zajedno s prijateljima prikazivale predstave.

Naziv projekta : Thea, Ime dizajnera : Maria Baldó Benac, Ime klijenta : MENUT.

Thea Kazališna Stolica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.