Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rukohvat S Bučicama

Dbgripper

Rukohvat S Bučicama Ovo je siguran i dobar fitnes alat za sve uzraste. Soft touch premaz na površini, pruža svilenkast osjećaj. Izrađen od 100% recikliranog silikona s posebnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih razina tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcijski trening sile hvatanja. Hvatalica za ruke također može stati na zaobljeni usjek s obje strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.

Vaza

Canyon

Vaza Ručno izrađena vaza za cvijeće izrađena je od 400 komada preciznog laserskog rezanja lima različitih debljina, slaganje sloj po sloj i zavareno dio po dio, demonstrirajući umjetničku skulpturu vaze za cvijeće, prikazanu u detaljnom uzorku kanjona. Slojevi metala za slaganje prikazuju teksturu kanjonskog dijela, također povećavajući scenarije s različitim ambijentima, stvarajući nepravilne promjene prirodne efekte teksture.

Stolica

Stool Glavy Roda

Stolica Stool Glavy Roda utjelovljuje osobine svojstvene glavi obitelji: integritet, organiziranost i samodisciplinu. Pravi kutovi, kružni i pravokutni oblici u kombinaciji s elementima ornamenta podupiru vezu prošlosti i sadašnjosti, čineći stolicu bezvremenskim objektom. Stolica je izrađena od drveta uz korištenje ekoloških premaza i može se obojiti u bilo koju boju po želji. Tabure Glavy Roda prirodno će se uklopiti u svaki interijer ureda, hotela ili privatne kuće.

Nagrada

Nagrada

Nagrada Ovaj dizajn je realiziran kako bi pridonio normalizaciji života tijekom samoizolacije, te kreirao posebnu nagradu za pobjednike online turnira. Dizajn nagrade predstavlja transformaciju pijuna u kraljicu, kao priznanje igračevom napredovanju u šahu. Nagrada se sastoji od dvije ravne figure, kraljice i pijuna, koje su umetnute jedna u drugu zbog uskih utora koji čine jednu čašu. Dizajn nagrade je izdržljiv zahvaljujući nehrđajućem čeliku i prikladan je za transport do dobitnika poštom.

Tvornica

Shamim Polymer

Tvornica Tvornica treba održavati tri programa uključujući proizvodni pogon te laboratorij i ured. Nedostatak definiranih funkcionalnih programa u ovakvim projektima razlog je njihove neugodne prostorne kvalitete. Ovaj projekt nastoji riješiti ovaj problem korištenjem cirkulacijskih elemenata za podjelu nepovezanih programa. Dizajn zgrade vrti se oko dva prazna prostora. Ovi prazni prostori stvaraju priliku za odvajanje funkcionalno nepovezanih prostora. Ujedno djeluje i kao srednje dvorište gdje je svaki dio zgrade povezan jedan s drugim.

Dizajn Interijera

Corner Paradise

Dizajn Interijera Kako se lokacija nalazi na kutnom zemljištu u gradu s velikim prometom, kako može pronaći mir u bučnom susjedstvu uz zadržavanje pogodnosti poda, prostorne praktičnosti i arhitektonske estetike? Ovo pitanje je u početku učinilo dizajn prilično izazovnim. Kako bi se u velikoj mjeri povećala privatnost stanovanja uz očuvanje dobre rasvjete, ventilacije i uvjeta dubine polja, dizajner je dao hrabar prijedlog, izgraditi unutarnji krajolik. Odnosno, izgraditi trokatnu kubičnu zgradu i premjestiti prednje i stražnje dvorište u atrij , za stvaranje zelenila i vodenog krajolika.